GC 2007: Killzone 2 - megkésett gameplay videó

Link másolása
A fantasztikus Killzone 2 PlayStation 3-exkluzív FPS-játékból érkezett egy három perces gameplay videó. Megtekintése igencsak ajánlott!
A fantasztikus Killzone 2 PlayStation 3-exkluzív FPS-játékból érkezett egy három perces gameplay videó. Megtekintése igencsak ajánlott!



A Killzone 2 már megmutatja, mit tud a Sony konzolja! Elképesztő animációk, döbbenetes grafika és pazar háborús hangulat jellemzi a játékot. Gondolom, minden PC- és Xbox 360-tulaj - akik kicsit is szeretik az FPS-eket - irigykedve nézik a videót: nem is csodálom! Biztos vagyok benne, hogy a Killzone 2-ért sokan befognak szerezni maguknak egy PlayStation 3-at.
26.
26.
demon68
ez a játék szebb mint a valóság. egy kis ötlet viszont nem ártott volna... hiába ilyen szép ha csak ratatatata... GReddy: normális PS2 emu sincs még a PS3 emut várhatod
24.
24.
user1
GReddy:

Az a ps3 emu még odébb lesz.... Mindenesetre a gépért még mindíg ne adnék ki annyi pénzt, amennyiért adják.
23.
23.
user1
t.roli:

Igen a sony taktikája egy kicsit eltér a microsoft -étól. Még utóbbi inkább megvásárolja az exclusuvitást, addig előbbi saját játékokat fejleszt a saját gépére (akárcsak a nintendo), és tübb sikersorozat is a markukban van. Egyik ilyen népszerű cím a killzone. Szinte borítékolható hogy csak és kizárólag sony konzolra jelenik meg.
22.
22.
rafik
Ez nagyon penge játék lesz. Kár hogy nincs ps3-am. :(
21.
21.
t.roli
Nem lesz soha Pc-re, még a Halo 3 nak és a halo warsnak is nagyobb az esélye h kijöjjön pcre mint ennek. Mert ezt a játékot a sony csinálja és adja ki. (hollandok készítik de ez részletkérdés)
20.
20.
Rave24
20: A vége az volt hogy az űrbázist felrobbantoták belülről ugy hogy elinditották az önmegsemísítő funkciót.



Amugy ez télleg ütös játék.
19.
19.
_=XYZ=_
Nagyon kemény lesz ez a játék! Lassan tényleg be kéne szereznem egy Ps3-at!
18.
18.
lac15
gta-val eljuthatsz majd new yorkba:D

de én inkább jogsit választanám
17.
17.
t.roli
Soha nem jön ki. A SCEE csinálja(sony)

nfsman: akillzone egy annál egy kicsivel több volt, mert nem csak a grafikájával ütött. Sztetek ebben is benne lesz a kémcsaj, meg a Hellgasos csávó? Anno véletlen letöröltem a Killzone mentését, és nem tom mi a story vége, pedig már eléggé a végénél jártam. Remélem itt is lesznek csapattagok, és itt sem fognak elhullani minden percben. Jaj h lenne már egy ps3mam... Jogsi helyett ezt kéne? csak az a baj h ezze nem jutok el sehova :(...
16.
16.
Hycker
nem hiszem... a killzone 1 is only ps2 volt sajnos :(
15.
15.
Sido
Igaza van nfsman-nek!Azért erre a robabnós dologra ügyelhettek volna...Elég bénán nézett ki ahogy berobbantják az ajtót és a két csákó ott áldogál!Am én csak az elitebb FPS-ekkel játszok és meg kell hogy mondjam ez is közéjük fog tartozni!!!:D Sose fog kijönni pcre? :(
14.
14.
huszti
a végén kicsit megbontják a falat:D
13.
13.
nfsman
csávótól fél méterre robban egy ajtó, szeme se rebben.....amúgy nagy fps ező vok, de ez a cucc engem hidegen hagy, az elő részét toltam ps2-n de az egy kaki volt.
12.
12.
torppapa5
3:Milyen rövid ez a lista.:)
11.
11.
lac15
40en dolcsi

vagyis 8ezer

10.
10.
PS3!!!!!!
9:IGAZAD van! a szemetek nem akarnak csinálni idén biztosan dragon ball játékot :(ÉN is azok a szerencsések közé tartozom akik birtokolnak egy ps3-at és szerintem már megérte!de még csak most fognak jönni az igazán ütős cimek!!!vki nem tudja véletlen h. a warhawka ps3store-rol mennyibe kerül?
9.
9.
Unrad
Hát ezért érdemes ps3-at venni, haár azt vettem észre hogy a tűz effekteken lehetne még kicsít finomítani.
8.
8.
I
Ez nagyon állat volt.
7.
7.
lac15
és mégha bejelentenének 1 ps3 exkluziv dragon ball játékot még a fanok is emgvennéka konzolt:D
6.
6.
Sörivó
Na ez miatt, és a GT 5 miatt,és a Forma-1 miatt már megéri megvenni 1 konzolt ,nekem is van 360-am, de én fikázás helyett inkább letérdelek,mert ez gyönyörű !
5.
5.
lac15
ezt már biztos h megfogom venni:D

GT5 majd jövőre sajna:(

de kapunk 1 ingyenes GT prologue nevü játékot
4.
4.
PS3!!!!!!
3:hol marad a GRAN TURISMO 5!!!!? X)
3.
3.
-Gabex-
Mit csinál a SONY? Hát ez egyszerűen "fantaxtikus"...
2.
2.
Mr.BEAN
huh azért le a kalappal a sony előtt, király játék lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...