World Cyber Girls 2007 - a szépségkirálynő!

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
A World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül idén elsőként rendezték meg a World Cyber Girls szépségversenyt, amelyre bárki jelentkezhetett.
A World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül idén elsőként rendezték meg a World Cyber Girls szépségversenyt, amelyre bárki jelentkezhetett.

Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kaptak a WCG döntőre a Jövő Házában. Itt, a zsűri szavazatai alapján kerültek ki a verseny győztesei. Negyedik helyezést ért el Ribényi Nikolett, harmadik lett Budai Anett, második Renner Katalin Letícia, a közönségdíjat Schihlgrúber Angelika kapta, míg az első helyezést Nimmerfroh Katalin nyerte el (érdemes megfigyelni a szépségkirálynő feletti kis narancssárga logót). "A World Cyber Girls 2007 célja az volt, hogy megkeressük és bemutassuk a hazai cybervilág legszebb leányzóit, akikkel a kibertérben futhatunk össze: fórumokon, chatszobákban, de leginkább a netes játékokban" – nyilatkozta Szigetvári József az IDG Hungary Kft. lapigazgatója.
20.
20.
I
"érdemes megfigyelni a szépségkirálynő feletti kis narancssárga logót"-lol. a GK is szponzorálta a királynő választást? Csacso-val értek eggyett.
18.
18.
Pukhi-zik
na jo nem pocsék,de köze nincs a szépségversenyhez.
17.
17.
DerMedve
Kössz. Az a baj, hogy én RSS alapján nézem az oldalt, és egy rendszertelepítés miatt kimaradt egy kicsi. De amit magáról írt ez a csaj az kamu. Nem hiszem hogy ennyi játékkal játszott volna. Ha meg igen akkor begyöpösödött kocka...
15.
15.
ldavid
#12: nem azon múlt hogy kit találtak: "szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők"



elég megnézni az aktuális első helyezettet és kiderül hogy az került az élre aki minél több embert rátudott venni hogy szavazzon



az olyanokat meg akik azt írják az "így kapcsolódom a játékvilághoz" rublikába, hogy "játék az egész világ" vagy "interneten találtam" azokat ki se kellett volna rakni a site-ra
14.
14.
Daks
de, 5 hirbe is volt irva, hogy mikor lesz :))

http://www.gamekapocs.hu/jatek/2108/World+Cyber+Games


itt kapcsolodo hirek
13.
13.
DerMedve
Ez olyan tipikus, akkor tudom meg,hogy lesz egy ilyen rendezvény, amikor vége... Gk-n nem írtátok. Vagy nem figyeltem?
12.
12.
t.roli
Sztem nem szép... Biztos találtak volna szebbet is. De ha a tudást nézték....
11.
11.
Daks
PGR3-mal kellett jatszaniuk.
10.
10.
shadow16
9.
9.
Glek
Jeaah ti is ott voltatok srácok? :D Kár hogy most volt... Nyáron elmentem volna szivesen :) Egyébként tényleg volt szebb csaj is, pl az akinek a videjója itt is fent volt ha jól emlékszem :) Legalább játszhattak volna 1-2 kört, pár játékkal... hogy kockábbnak tűnnyenek XD
8.
8.
nO_ob
Angi volta legjobb :) grat neki
7.
7.
Daks
worldcybergirls.com még meg lehet nézni a nevezetteket :)
6.
6.
tjames
vagy ha ott volt, legalább lett volna egy kis köze a gammákhoz.
5.
5.
tjames
hát ja. milyen lehetett a felhozatal? vakok közt ugyebár a félszemű is lehet király, szal adott listán lehet hogy ő vlt a legszebb. És mint ilyen megérdemelte a díjat. Aki szebb, miért nem volt ott ? :)
4.
4.
Daks
Igen, voltak nála sokkal-sokkal szebb csajok, de ott voltam, és tudom miért őt választotta a zsűri. A többiek alig-alig tudtak valamit a játékvilágról, ő volt az egyedüli "kocka". Itt pedig a gamer világ szépét keresték :)
2.
2.
Mr.BEAN
hát sztem is elég rondácska..de legalább nem szól rád, hogy már megint gépezel?:)
2.
2.
B@dsector
Nekem sem teccik, RKL sokkal helyesebb! első helyett érdemelt volna!
1.
1.
tommy93
Nem tom de nekem nem tetszik a csaj :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...