PC-n is tiszteletét teszi a Guitar Hero III

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Nemes gesztusra szánta el magát az Activision: úgy döntött, hogy PC-re és Macintoshra is megjelenteti a Guitar Hero-sorozat harmadik részét.
Nemes gesztusra szánta el magát az Activision: úgy döntött, hogy PC-re és Macintoshra is megjelenteti a Guitar Hero-sorozat harmadik részét.

Ugrás a galériához

Öröm az ürömben, hogy ráadásként a PC-s konverzió mégcsak késni sem fog, hiszen már ősszel a boltok polcain fog csücsülni, nem sokkal a konzolos változatok megjelenése után. A számítógépes Legends of Rock túlnyomórészt hasonmása lesz a játékgépekre írt verzióknak, azonban az online mód a fejlesztő Aspyr-nak köszönhetően fejlettebb, okosabb és érdekesekebb lesz az ígéretek szerint - csak a portolással ne legyen baj!
6.
6.
Guitarmaster
Valaki megmondaná hogy mikor jelenik meg a pc-s változat? Nagyon kéne ez a játék!
5.
5.
skiz0
De közel sem nem nyújt akkora élményt, mint valamelyik Guitar Hero akár PS2-n... :) Ráadásul a Frets on Fireben kötelező a pengetés..ez persze sokaknak tetszhet, de én nem bánom, hogy a Guitar Heroban ezt nem erőltették.. :)
4.
4.
Utys
Alternatívának ott a Frets on Fire, ami együttműködik a Guitar Heroes gitárral. Ja és ingyenes, plusz importálni tudja a GH-s zenéket. :P
3.
3.
Dari
ezt nem értem, eza játék hogy megy vagy mi az értelme?XD
2.
2.
skiz0
Hát vicc lesz PC-n billentyűkkel pötyögni pfffff :D

Bár gondolom PC-re is lesz gitár.. :)
1.
1.
SWBF2
De ez konzolon a gitááral az állat.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...