A Wii-tulajok 67%-a nem játszott mostanában

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A japán Famitsu magazint is kiadó Enterbrain elnöke szakvéleménye szerint az üzleti siker ellenére, a Wii-tulajok nagy része már jó ideje fel sem emelte a gép kontrollerét.
A japán Famitsu magazint is kiadó Enterbrain elnöke szakvéleménye szerint az üzleti siker ellenére, a Wii-tulajok nagy része már jó ideje fel sem emelte a gép kontrollerét.

Felmérések szerint Japánban a Wii-tulajdonosok hatvanhét százaléka már régóta nem játszik gépével - Hirokazu Hamamura szerint egy Wii Sports-hoz hasonló cím kéne ahhoz, hogy a gép ismét régi fényében tündököljön: talán a Wii Fit segíthet majd a problémán.
21.
21.
Rod
Drága, drága, még mindig a legolcsóbb drága gép :)
20.
20.
t.roli
Általában az ilyen felméréseknél egész pontosan megvan adva mire gondolnak, és példával is jönnek. Szal elég kicsi az esély h 67% félreérti. Kiegészítő az jól jön, csak az így is drága géphez nem túl kényelmes... Star Wars játék. AZ A LÉNYEG!! Másmiatt én kinem

találta volna ezt a konzolt
19.
19.
Rod
Én 2 hete játszottam az enyémmel 3 percet, amúgy nem nyúltam hozzá 1 hónapja --- MERT NINCS RÁ IDŐM :( Viszont kb 2 héten belül jön a Metroid Prime 3 (előrendeltem), addig pedig elleszek az új GC szerzeményekkel, vettem 2 kihagyhatatlan GC játékot hozzá :D user1-nek adom a pontot, eléggé igaza van abban, hogy nehéz ezt mérni, ha pedig mérik is, teljesen relatív, hogy ki mit gondol játéknak (5 perc - 3 óra)



t.roli: lesz fegyveres kiegészítő - pár héten belül debütál az Umbrella Chronicles-el együtt, Wii Zapper lesz a neve --- lehet külön is vásárolni majd, ekkor a Link's Crossbow Training jár hozzá ingyen, valamint a következő Medal of Honor (Heroes 2) is fogja már ezt támogatni. Ja, és Star Wars-os játék is lesz, fénykardozással, és társaival.



Januárban jelenik meg a Wii Fit, az hatalmasat fog még lendíteni a konzolon. Azon gondolkozom egyfolytában, hogy miként fogját összehozni majd az kiegészítőket a játékokhoz - gonoljatok bele, álltok a Balance Board-on, kezetekben a fegyver, ha előredőltök rajta akkor előre szalad az emberetek, ha jobbra/balra dőltök akkor oldalaz... és egyéb finomságok :D Tuti lesz ilyen is!
18.
18.
user1
Ez tipikusan egy olyan kérdéskör, amit nem lehet mérni a hagyományos eszközökkel, így nem lehet belőle értékelhető statisztikákat készíteni. Persze negatív reklámnak jó. Nem lepődnék meg ha valamelyik konkurens fizette volna a mérés költségeit..

Gondolkozzatok. Ha nektek felteszik ezt a kérdést "Játszott ön mostanában nintendo wii tipusú konzoljával?" mit válaszolnátok? Mire gondolnátok? Hogy akár egy percet is játszottatok -e vele, vagy hogy órákat játszottatok -e vele, esetleg felmerülhet a kérdés hogy mit is jelent a "mostanában" időhatározó...... Mégha pontosabban fogalmaznak is, akkor se biztos hogy a megkérdezett 100 emberből mindenki ugyanarra gondol. Ez olyan mint amikor azt mérik, hogy a "fiatalok" szeretik -e x tipusú csokoládét. Semmit nem ér.
17.
17.
t.roli
Hát igen. a wii nek nem 50 fölött kéne harcolnia, hanem 30 alatt. Ps2 18 e Ft. És még mindig szebb a grafikája, nagyobb a játékkíbnálata, több kiegészítőt kaphat az ember hozzá. Itt gondolok arra, h kamera, kormány, botkormány, fegyver stb, és nem soká jön hozzá a wii-s joy, amit NEM A SONY AD KI! Szal nem a sony lopja...
16.
16.
Mr.BEAN
ha 20K lenne a Wii én vennék egyet, de valahogy 60K-70K szvsz nem ér a "turbózott" prevgen...
15.
15.
hopcsiri
14.
14.
SWBF2
Ja,tombar,nekem van egy :)

Én mindennap játszok 20-30 percet,mert az érettségi felkészülés+minden más különóra elveszi az időt :(

Amúgy én kifejezetten a mozgásérzékelő miatt választottam Wii-t.

A grafika minőségének kérdése meg sem fordult a fejemben választás közben.Miért?Mert a Wii-nek se szar a grafja annyira(PS3+X360-hoz képest persze nem éppen ideális :-) ),meg ha akarnak,tudnak ők jó grafos játékot csinálni,mégha nem is PS3+X360 szintűt...(pl. Metroid Prime 3,Super Mario Galaxy,NFS Pro Street jut így eszembe).

Shadow 16-hoz annyit:megvan gyurka új asszisztense :D
13.
13.
t.roli
Hát én gondoltam, h aki vesz, egy ideig játszik vele, és utánna. Első pár hétben agyon játszod magad és dicsekedsz h mozogsz meg minden, de az ember ebbe belefárad. Annyi "idősebb" játékost úgyse szerez. Nem maradandóak a játékok, nem hosszútávra készűltek. Kivéve a Wii sports meg közeli rokonsága. De azok is egy időután csak társaságban jó. A ps2 nél mindig megtalálták a lépést. Ott is volt eye toy, singstar, és Guitar hero. Talán itt is megtalálják de ehez játékfejlszető cégek is kellenek. Olyanok akik odafigyelnek a gépre. Márpedig nem sokan fejlesztenek komolyan rá, max üzleti célból (Lássd Ubisoft a pocsék WII-s játékaival)



Jó ötlet lenne rá, egy fegyveres kiegészítő, és egy csudajó star wars game, online változatban. Jedy Academy 3 estleg. TAROLNA MINDENT!
12.
12.
tombar
minden véget ér egyszer. majd jön a minden téren jobb wiii(?)

aztán megint jó lesz minden.

én még nem látte. wii-t valóságban, de miben más? rosszebb a grefja, mint az x360-nak?
11.
11.
ps3
Ezt is megjósoltuk régen!

Hát leáldozóban!
10.
10.
nimat16
Ha majd jön a smash bros brawl,meg a super mario galaxy úgyis megnit mindenki jáccani fog.De azért sztem látszik már hogy,nem annyira nagy dolog ez a wii.
9.
9.
tombar
SWBF2 kellene meg kérdezni, hogy szte milyen a wii mert neki az van. jól mondom SWBF2? meg azért nem kellene átcsapni rsvegasba (bocs, de rászolgáltál). :)
8.
8.
Xabinho87
Látom lesz ma egy-két bann.:)
6.
6.
lac15
mégis megtörténik amit sokan megjósoltak

lejár a wii ideje is lassan
6.
6.
naruto88
Én se játszottam mostanában vele de nem gyerekes és idióta úgyhogy B*SZAD MEG SHADOW16 NEM ÉRTESZ HOZZÁ
5.
5.
huszti
hát nem tudom, egy idő után tuti uncsi lesz a dolog. nomeg, ha hazajössz suliból, munkából, fáradtan, görcsösen, nincs kedven ugrálni, inkább punynadni a fotelban.
4.
4.
Sogi
hat azer nekem lenne par otletem jatekokhoz, h lehetne meg jobban kihasznalni a wii-t:D egybol tolná mindenki. meg kemeny lenne ha lenne online benn(bar lehet van nemtom)
3.
3.
Mast3rmind
shadow16: moderáld magad, első figyelmeztetés.
2.
2.
shadow16
Wii = DEDOS, IDIOTA SZAR KONZOL!!!!
1.
1.
Xabinho87
Nem csodálkozom. 1-2 hétig ellehet vele szórakozni, már csak az újdonság varázsa miatt is.:) De azért túl gyerekesek a játékok és a grafika is színvonal alatt van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...