Deus Ex 3 - hivatalos bejelentés és trailer

  • Írta: Daks
  • 2007. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Eidos tegnap este hivatalosan is bejelentette azt, amiről már évek óta tudunk. A cég montreali stúdiójában már készül a Deus Ex 3.
Az Eidos tegnap este hivatalosan is bejelentette azt, amiről már évek óta tudunk. A cég montreali stúdiójában már készül a Deus Ex 3.


A bejelentést nem fogalmazták túl, nagyjából annyi szerepel benne, mint amit a mi bevezetőnkben is olvashattok. Az Eidos-os srácok azért voltak olyan jó fejek, hogy készítsenek egy rövid trailert a játékból - tessék lássék!
10.
10.
Steve Q.
Blyan, a DX-hez valóban kiadott már egy magyarítást rincewind, a játék szövegeinek java része (párbeszédek, datacube-ok stb.) le vannak fordítva, de - előre is elnézést kérek fent nevezett fordítótól, ha ezt olvassa - van egy nagy baja: bizonyos pályákon bizonyos helyeken ha el akarsz olvasni valamit egy nyilvános terminálon vagy egy datacube-ban, a játék egy hibaüzenettel együtt kilép a játékból (legalábbis nálam ezt csinálta) :-(

Mi (de legalábbis én :P) lehetőleg igyekszünk egy valóban teljes magyarítást összehozni, amiben az infolink-ben látható képek és - ha lehetséges - a textúrák is magyar nyelven köszönnének vissza. Bár őszintén megvallva ez csak az én magánvéleményem, de remélhetőleg tényleg sikerül majd összehozni.
9.
9.
G Logan
Valaki nam tudja lesz e uj hitman játék

8.
8.
Blyan
Mintha a Deus Ex magyarítását már megcsinálták volna, nem? Vagy az nem teljes?
7.
7.
Steve Q.
Na, meg is volnék, itt a teaser szövegátirata angolul és magyarul annak, akit érdekel:



For centuries, man has struggled to understand his true nature.

What is it that makes us who we are?

Soon, one answer will override all others...



"Who we are is but a stepping stone to what we can become"



-----------------------



Az emberiség évszázadokon keresztül próbálta megérteni saját igazi természetét. Mi tesz minket azzá, amik vagyunk?

Hamarosan egyetlen válasz rácáfol az összes többire....



"Az, ami most vagyunk, csak egy lépcsőfok ahhoz, amivé lehetünk"



Ha valakinek nem tetszik az én változatom, nyugodtan szóljon :P



Alig várom már, hogy többet is megtudjak a játékról! Remélem, ez minél hamarabb lesz, mert ahogy valaki youtube-on találóan megfogalmazta: "I'm already crying" :D
6.
6.
Steve Q.
Mii??? :-O Van, aki még nem ismerné a Deus Ex-et???? :-O Az évszázad egyik legnagyobb játékának neve ez!! Huhh, kismillió dolgot el tudnék mondani a történetével kapcsolatban. Akit érdekel, vegyen fel MSN-en, nagyon szívesen eligazítom a témában... lévén épp a Deus Ex 1 magyarításán dolgozok Szivarékkal együtt ;-)



Ami a bejelentést illeti, amikor megláttam, először azt se tudtam, hirtelen sírjak-e vagy nevessek, hiszen a Deus Ex az egyik legjobb FPS/RPG fúzió, amit valaha láttam!!! A videó nagyon állat, mindjárt le is fordítom ide egy hozzászólásba ;-)
5.
5.
Sörivó
Miröl szól ez a játék ? mert ebből a videóbol semmit sem tudtam meg ,és a címe sem mond nekem semmit !
4.
4.
Glek
Hmmm én nem ismerm, nem játszottam egy részével se, de biztos jó lehet... Ez a videó pedig zsír lett nagyon... csak kár hogy nem HD :/ De állat ahogy ilyen da Vinci-s írás átalakul modernné, meg minden :D
3.
3.
dodee
Ez nagyon gagyi volt,valamikor anno játszottam az 1el és nagyon tetszett a sztori+a játékmenet
2.
2.
Nador
1.
1.
Jery
Hat ebbol sem tudtam meg sokat!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...