Újabb pletykák az Elder Scrolls MMO-ról

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 27.
  • Pletyka
Link másolása
Egyesek szerint az ötödik Elder Scrolls MMORPG lesz - ezt már hallottuk. Most újabb hírek láttak napvilágot, melyek ezen feltételezést igazolhatják.
Egyesek szerint az ötödik Elder Scrolls MMORPG lesz - ezt már hallottuk. Most újabb hírek láttak napvilágot, melyek ezen feltételezést igazolhatják.



Ugyan konkrétan nincs még bejelentve az Elder Scrolls MMO, jó esély van rá, hogy valóban készül ilyen projekt Bethesdáéknál. A cég ugyanis nemrégen létrehozott egy MMORPG-kkel foglalkozó leányvállalatot ZeniMax Studios néven. A csapat nagy projekt fejlesztésébe kezdett, a srácok - mint ahogy arra a minap fény derült - a közismert HeroEngine licenszelték a fejlesztési munkálatokhoz. A motort egyébként a BioWare is megvásárolta egy készülő MMO-játékához, mely egyes feltételezések szerint a Knights of the Old Republic világában játszódik majd.
6.
6.
dareal
jah, gk amúgy az mmo hírekkel nagyon (de nagyon) le vagytok maradva, ez sem mai hír, ill nem láttam (lehet, hogy már írtátok anno) hogy írtátok volna, hogy a bethesda bejegyezte az elderscrollsonline.com címet is, majd ezek után jött a zenimax. nem kukacoskodás, csak mint mmo fan szeressem a konkrét és friss híreket :) (cov/h hír is csak fél hír volt, elég fontos momentumok maradtak ki belőle)
5.
5.
dareal
én nagyon bízom egy oblivion online-ban :) épp az a baj a mostani mmo piaccal, hogy a legtöbb tucat mmo, egy sémára épül. 1-2 mmo van csak ami nem ezt követi.

amikben bízom:

age of conan (béta bugos mint az állat, de a hangulat faint)

infinity: quest for earth (ez tűnik a legjobbnak, kérdés, hogy mikorra lesz belőle vlmi)

bioware féle mmo

oblivion online

universal combat online (elvileg már open béta státuszban kéne hogy legyen....)



azért bízom az oo-ban, mert szerintem a bethesda képes (akár csak a bioware) kimozdulni az egysíkú mmo piacról és végre tényleg vlmi egyedit a piacra dobni.
4.
4.
Csabb
Ha most kezdte el fejleszteni a Zenimax, akkor az Oblivionból kiindulva nem lesz ebből game csak két év múlva.Minimum.Ha van eszük akkor nem csinálnak belőle MMORPG-t.Egy Vampire MMO valóban odatenne viszont !
3.
3.
Megabalta
No én nemszeretem az MMORPGket, de egy KOTOR MMO... a Fallouton kívül ez lehet az egyetlen ami megváltoztatja a véleményem. (najó még esetleg egy Vampire Masquerade)
2.
2.
Terr
mondjuk én nem látok benne fantáziát... így is vannak jó MMO gamek
1.
1.
Senten
Nee :'( ne legyen MMORPG :'(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...