Hírarchívum - 2005. május

Area 51 demó

Ma megjelent a Midway új UFO-gyilkolós játékának, az Area 51-nek single player demója! Az izmos 700 megás cucc máris rángatható a netről!

Áttörés az óceánkutatásban?

Csúcsmodern tenger alatti kutatóbázis telepítését tervezik a franciák. Az új, vízben lebegő bázis 2008-ra készül el és várhatóan áttörést hoz majd az óceánkutatásban.

Xbox 360 tryout modell

Mint azt már megszokhattuk, a nagyobb elektronikai üzletekben megtalálható néhány konzol bemutatódarabja. Az X360-as is hasonlóan lesz kiállítva, erről érkezett kép is

Megérint a jövő

Ian Pearson jövőkutató szerint már közel állunk a számítógépek azon fejlettségi szintjéhez, melyek ma még csak a filmekben léteznek.

Runaway 2 képek

Iszonyatosan szép képek érkeztek a Pendulo Studios műheléyből az éppen készülő Runaway 2-ről.

Revolver Teaser!!!

Guy Ritchie újra visszatér egy igen ütősnek és véresnek igérkező mozival. A Ravasz, az Agy és Két Füstölgő Puskacső rendezője hasonló vonalat képvisel ezúttal is.

Toca Race Driver 3

Daks kolléga a tegnapi nap folyamán már hírt adott a TOCA-s gammákról, amikről végre képianyagunk is van...

Hitman: Blood Money képek

47-es barátunk negyedik alkalommal is visszatér. Mindezt az IO Interactive és az EIDOS csapatának köszönhetjük...

Harry Potter és a Tűz Serlege - képek

Az EA ma este netre dobott néhány látnivalót az ősszel debütáló új Harry Potter játékadaptációjából. A 10 új screenshot természetesen lokálból böngészhető.

PREMIER: Ghost Recon 2 Summit Strike

Újabb Ghost Recon játék van készülőben puha Ubiék háza-táján! A Summit Strike alcímet viselő új Tom Clancy játéknak sajnos csak az Xdobozosok örülhetnek...