Hírarchívum - 2005. május

Star Wars esernyő

Mint tudjuk, Isten állatkertje hatalmas, de talán még azon is túltesznek Lucas bácsiék. A Star Wars kollekció legújabb darabja egy eredeti lézerkard esernyő! :)

Olcsó lesz a PS3

Egy japán játékmagazin értesülései szerint nagyon olcsó lesz a jövő tavasszal megjelenő új Sony szuperkonzol, a Playstation 3.

Új TOCA játékok a láthatáron

A Codemasters egyik fejese, név szerint Gavin Raeburn egy mai nyilatkozatában elárulta, hogy jelenleg 2 új TOCA Race Driver epizódon dolgoznak.

Test Drive Unlimited képek

Vadi új képek jelentek meg a csodaszép Test Drive Unlimited-ből! A 3 shot természetesen máris megtekinthető galériánkban!

Doom 3 patch

Az id Software ma este netre dobta a Doom 3 legújabb, 1.3-as verziószámra hallgató javítócsomagját. A folt 30 megát nyom, de azért van benne jóság dögivel! ;)

Too Human képek

Megjelentek az első képek a trilógiának készülő Too Human sorozat első részéből. A látnivalók csak tervrajzok, de azért igen mutatósak!

Settlers: Heritage of Kings kiegészítés

A játék hivatalos oldalán olvasható, miszerint idén nyáron érkezik a Settlers ötödik részének az első, egyelőre névtelen kiegészítőlemeze.

Alan Wake update

A Remedy sem tétlenkedett a hétvégén! Az Alan Wake című játékuk honlapját frissítették, igaz nem sok mindennel, de azért érdemes felkeresni! :)

Ghost Recon 3 - online

Az Ubifost ma fellőtte a Tom Clancy nevével fémjelzett új Ghost Recon játéknak a hivatalos honlapját! Az oldalról korábbi képek, videók és hátterek is tölthetőek!

Új Clevers játék

Új, egyelőre még bejelentetlen és névtelen Clevers játék van készülőben! A stuffról tegnap már vadi új screenshotok is megjelentek!