Hírarchívum - 2005. május

The Warriors ingame movie

A Rockstar nem ül a GTA: San Andreas és a Midnight Club 3 Dub Edition babérjain, hanem szépen menetelnek előre. Most épp egy filmadoptációt készítenek nekünk...

WH40K: Winter Assault ingame movie

A tavalyi év szerintem vitathatatlanul legjobb realtime stratégiai játéka a Warhammer 40.000 világában jászodó Dawn of War volt, amihez már készül egy kiegészítő!

Gears of War brutalitás

A Microsoft új konzoljának, az XBOX 360-nak egyik legerősebb húzó és nyítójátékának a Gears of War ígérkezik, mely egyelőre csak grafikájával domborít...

The Godfather Múvi

Coppola bácsi ugyan nem nagyon örül neki, hogy a híres trilógiájából játék készül, de szó mi szó minket játékosokat ez marhára nem érdekel:)

SW: Battlefront II Trailer

Gőzerővel készíti a LucasArts csapata az új Battlefrontot, mely ha minden igaz ez év őszén kerül a boltokba.

Fantastic Four International Trailer

Újabb Marvel képregény kerül a mozikba! Ezúttal a Fantaszikus Négyes történetét ismerhetjük meg július 8-án.

Olcsó lesz az új Xbox

A TheStreet magazin készített egy interjút J. Allard-dal, az X360 vezető fejlesztőjével, aki elárulta, hogy terveik szerint bitang olcsón fogják piacra dobni a konzolt.

Jó évet zárt a Nintendo

A Nintendo remekül sikerült gazdasági évet tudhat magáénak. A DS-nek köszönhetően idén közel háromszoros bevételhez jutott a cég.

A Bioware az X360-t választotta

Szám szerint 2 új Bioware játék van készülőben a Microsoft új szuperkonzoljára, az Xbox 360-ra. Talán folytatódik a Jade Empire?

Új Turok játékok a láthatáron

Talán feléledhet poraiból a korábban szebb napokat is látott Turok sorozat. A játék fejlesztésének a jogait megvette a Beuna, így újabb Turok játékok készülhetnek.