Hírarchívum - 2024. január

Leépítések a CI Game és a Behaviour háza táján is

A Dead By Daylight és a Lords of the Fallen készítőit is utolérte a 2023-as elbocsájtási trend, hiába írunk már másik évet. Természetesen itt is sablon nyilatkozatokkal indokolták a leépítéseket.

Launch traileren a Last Epoch

Az aRPG teljes verziója közel 5 évnyi korai hozzáférés után jelenik februárban, ennek apropóján pedig egy új trailert is kaptunk a játékhoz, ami nem csak a játék világát, de a játékmenetet is bemutatja.

Palworld - túl a 3 millión

A puskás Pokémon népszerűsége kimagasló, 40 órával a korai hozzáféréses megjelenés után egy újabb eladási mérföldkövet léptek át a készítők úgy, hogy a játék egyébként előfizetéses modellben is elérhető.

Quake 6 teasert fedeztek fel a Developer Direct műsorában

A nagy címek és izgalmas bejelentések mellett egyesek rejtett Quake 6 utalásokat véltek felfedezni a műsorban. Természetesen azóta már arról megy a vita, hogy miképp fog kinézni az új játék.

Extrán kell fizetnünk a Like a Dragon: Infinite Wealth New Game+ módjáért

...ennek pedig senki nem örül, még maga Kazuma Kiryu szinkronhangja sem. A Sega és a Ryu Ga Gotoku stúdió döntése, komoly felháborodást váltott ki a rajongókból, hiszen az ilyen opciók rendszerint ingyenes bónuszok.

Az ötödik lesz a Halo Infinite utolsó szezonja

A 343 Industries felhagy a Halo Infinite szezonális frissítéseivel, a fejlesztőcsapat egy része pedig megkezdi a munkálatokat a stúdió következő játékán. Ezzel azonban nem áll le teljesen a Halo Infinite támogatása.

A Bethesda sorra ígéri a következő Starfield-patcheket

A Starfield történetének legnagyobb frissítése után úgy tűnik, a Bethesda komolyan gondolta a játék további tökéletesítését. A fejlesztők Redditen reagálnak a játékosok kéréseire.

A Palworld túl a kétmillió példányon

Bár még csak korai hozzáférésben van, úgy néz ki, hogy a játékosokat ez nem érdekli és hatalmas az érdeklődés. Ennek pedig meg is van az eredménye. A rengeteg játékos pedig sorra deríti fel a különböző mechanikákat.

Színesítené a kínálatát a Square Enix

Takashi Kiryu, a vállalat igazgatója egy kérdezz-felelek eseményen beszélt a vállalat jövőjéről, amiből kiderült, hogy kevesebb, de szélesebb skálán mozgó játékokkal foglalkoznának az következő években.

Az Intel vezérigazgatója szerint még van hova fejlődnie az AI-nak

Egy fórumon kérdezték az ismert vállalat vezetőjét. Válaszából kiderült, hogy egyelőre szkeptikus a technológia hasznosságával kapcsolatban, viszont elmondta azt is, hogy milyen irányba kell fejlődnie a jövőben.