Hírarchívum - 2024. január

Továbbra is a Bob a legnépszerűbb név a D&D játékosok körében

A D&D Beyond oldalon létrehozott karakterek közül a legtöbbet 2023-ban is Bobnak nevezték. Azonban további izgalmas statisztikák is napvilágra kerültek.

Állítólag Xbox-ra tart a Final Fantasy XVI is

Egy megbízható szivárogtató szerint már javában készül az eddig PlayStation-exkluzív Final Fantasy XVI Xbox Series-konzolokra szabott átirata. Annyi biztos, hogy a Square Enix játéka az év közepéig megtartja az exkluzivitását.

HWSW: Már megint állami hackerek törtek be a Microsofthoz

Egy gyenge jelszót kihasználva sikerült illetékteleneknek beférkőzniük a Microsoft vállalati hálózatába, ahonnan felsővezetők, illetve a biztonsági és jogi csapatokban dolgozó alkalmazottak e-mailjeihez és dokumentumaihoz szereztek hozzáférést - írja a HWSW.

Véget ért a Mortal Kombat 2 forgatása

Gőzerővel készül a 2021-es Mortal Kombat folytatása, már "csak" az utómunkálatok vannak hátra, mielőtt moziba kerülne a film. Erre azonban a vezető producer szerint még egy darabig várnunk kell.

Közel egymilliárd dollárt keresett a Valve Counter-Strike 2 ládákból tavaly

A Counter-Strike skinek piaca teljesen külön ökoszisztémát képvisel a játékon belül. A hozzá kapcsolódó szerencsejáték, a ládák nyitása pedig továbbra is töretlen népszerűségnek örvend.

Dübörög a Palworld, azonban az internet népe nem maradéktalanul boldog

A játékosszám egyre csak nő, sorra dönti meg a Palworld a rekordokat. Azonban egyre többen foglalkoznak a kiadó kétes múltjával, illetve a Pokémonra kísértetiesen hasonló dizájn (és mechanika) elemekkel.

A Fortnite-ban toborozna a Brit Hadsereg

A népszerű battle royale játékot a haderő is szeretné kihasználni. A tervezett élő adás azonban kérdéses, mivel a szellemisége az Epic Games vonatkozó szabályozásával ellentétes.

Xbox-ra érkezhet a Final Fantasy VII Remake?

A spekulálók szerint, ha meg is jelenik a Microsoft konzoljaira, szinte biztos, hogy nem a közeljövőben fog megtörténni, hisz az a Rebirth vitorlájából is kifoghatná a szelet.

Idén jöhet a Ghost of Tsushima PC-s verziója

A név nélküli poszt szilárd bizonyítékok nélkül állítja, hogy az idei év lesz a PlayStation exkluzív játékok PC-re költözésének nagy éve, kérdés persze, bizonyítékokkal egyelőre nem szolgált a bejegyzés.

Megjelent a magyar fejlesztésű Ghostboy demója

A gyász feldolgozásáról szóló játék hamarosan béta verzióba kerül, viszont előtte a csapat kiadta a játék demóját. A bétába kerülés időpontja egyelőre még nem ismert, ahogy a végleges megjelenésé sem.