Hírarchívum - 2024. január

Kiderült, mire utal az Indiana Jones-játék alcíme

A játék rendezője elárulta, hogy miért választották a The Great Circle alcímet. Egy valós, misztikus jelenségre utalnak, ami a játék történetvezetésének alapját fogja adni.

Frissítenek a Tekken 8 hozzáférhetőségi beállításain

Potenciálisan ártalmas lehet az egyik, színvakoknak szóló beállítás a Bandai Namco érkező verekedősjátékában. Szerencsére már dolgoznak az ügyön a fejlesztők.

Probléma van a Palworld szervereivel

A készülő nyitottvilágú túlélőjáték, melyre sokan úgy hivatkoznak, mint „Pokémon fegyverekkel” a mai naptól elérhető korai hozzáférésben, viszont annyian kíváncsiak a játékra, hogy a szerverek nem bírják.

A Sony kárpótolja azokat, akik tévesen teljes árat fizettek a TLoU 2 felújított változatáért

Visszatéríti az elköltött összeget a Sony azoknak a felhasználóknak, akik már rendelkeznek a játék PlayStation 4-es digitális változatával, mégis teljes árat fizettek a felújított kiadásért.

Ezek a címek távoznak februárban a PlayStation Plus Extra katalógusából

Ahogy az lenni szokott, havonta frissülnek az előfizetéses modellen alapuló játékkatalógusok felhozatalai, most pedig kiderült, hogy mely játékok fognak távozni jövő hónapban a PlayStation Plus Extra kínálatából.

Készül a felújított Assassin’s Creed IV

Nagyon úgy néz ki, hogy az egyik leghíresebb és legjobb kritikai fogadtatásban részesült Assassin’s Creed-játékot felújítják, sőt elméletileg már tavaly szeptemberben elkezdődtek a munkálatok rajta.

Ezért lesz belsőnézetes az Indiana Jones-játék

Épp csak bemutatkozott hivatalosan is az Indiana Jones and the Great Circle, és a játékosokat egy kérdés foglalkoztatja igazán: miért belsőnézetes lesz? Most válaszoltak a fejlesztők.

Alone in the Dark - üdvözlünk a Derceto-villában!

Emily Hartwood és Edward Carnby nyomozó nem is sejtik, milyen sötét titkok lappanganak az ódon és elhagyatott Derceto-kastélyban. Valami baljóslatú entitás járja a félhomályos folyosókat. Hátborzongató trailerrel jelentkezett a reboot.

Aranylemezre került a Helldivers II

Befejeződtek a Helldivers II munkálatai, így már semmi sem akadályozhatja meg a nagyérdeműt abban, hogy február 8-án PC-n és PlayStation 5-ön beruházzon a külső nézetes akciójátékba. Még mindig vannak új infók róla!

Gold Road néven fut a The Elder Scrolls Online legújabb bővítménye

A Bethesda az Xbox Developer Direct során mutatta be a The Elder Scrolls Online júniusban érkező kiegészítőjét. A Gold Road Cyrodiil határvidékére, a West Wealdbe szólítja a játékosokat, ahol Calantius gróffal akasszák össze a bajuszt.