Hírarchívum - 2024. május

Bemutatták a Rainbow Six Siege új szezonját

Az Operation New Blood számos újdonságot hoz majd, többek között két új operátort és globálisan is elindul a játékon belüli Marketplace is. A szezon tesztszerverei a héten indulnak, a tényleges indulás júniusban lesz.

A Sega kishíján elkaszálta a Yakuza-sorozatot

Toshihiro Nagoshi egy olyan pillanatban állt elő a sorozat ötletével, amikor a Sega nem volt igazán sikeres, és élből elutasították az első játék koncepcióját. Némi finomítás után végül beadták a derekukat.

Júliusban jelenik meg a Zenless Zone Zero

A bejelentés apropóján még egy nyereményjátékot is hirdetnek. Az előregisztráció továbbra is él, a jelentkezők számától függő nyeremények közül is már csak egyet nem oldottak ki a játékosok.

Túl az 500.000 eladott példányon a Songs of Conquest

A múlt héten lépett ki a korai hozzáférésből a régi Heroes of Might & Magic-játékokat idéző alkotás, a fejlesztők pedig a siker kapcsán prezentálták a távlati terveiket is.

SGF 2024: Pénteken Silent Hill Transmission

Az eseményen a készülőben lévő élőszereplős adaptáció kerül terítékre, ráadásul a Bloober Team is megosztotta az esemény hírét, így jó eséllyel a tőlük érkező remake-ről is megtudhatunk ezt-azt.

Elindult a Summer Game Fest 2024 aloldalunk!

Nyár, forróság és rengeteg videojáték! Újból elérkezett a nagy bemutatók, friss trailerek és ütős bejelentések időszaka, a Gamekapocs csapata pedig idén is dedikált aloldallal várja a Summer Game Festet övező újdonságokat.

George Miller szeretné, ha Hideo Kojima egyszer Mad Max-játékot készítene

Hideo Kojima sok barátságot ápol Hollywood prominens alakjaival, köztük a Mad Max-filmek és a Furiosa rendezőjével, George Millerrel. Utóbbi szívesen rábízna Kojimára egy Max Max-játék készítését.

Trailerrel ünnepeljük a The Rogue Prince of Persia megjelenését

Miután a fejlesztők a beijedtek a Hades II shadow dropjától, egészen máig halasztották a The Rogue Prince of Persia Early Access-premierjét, de a várakozásnak vége, a Dead Cells játékmenetét idéző anyag már itt van, lehet próbálgatni.

A mestertolvaj korai éveit mutatja be az Arsene Lupin: Once a Thief

A Microids hamarosan a népszerű úri tolvaj főszereplésével készülő kalandjátékkal jelentkezik. Az Arsene Lupin: Once a Thief a főszereplő korai éveire, kalandjaira és szerelmeire fókuszál, új perspektívából mutatva be a már ismert történeteket.

Mégsem idén nyáron jelentik be a Resident Evil 9-et?

Az elmúlt hetekben egymásnak ellentmondó szóbeszédek érkeztek a Resident Evil következő fő részéről. Nos, a legutóbbi infók szerint mégsem jelentik be idén nyáron a folytatást, és a premiert is 2025 végére, 2026 elejére halasztották.