Hírarchívum - 2024. május

Középkori többjátékos csaták várnak ránk az Epic legújabb ingyenes játékában

A korábbi szivárgásnak megfelelően ezen a héten tényleg a Chivalry II-t kapjuk meg ingyen az Epic Games Store-ban. A középkor hadviselésének legvadabb pillanataiba csöppenünk belső nézetben a multiplayer-fókuszú játékban.

A jövő héten érkezik a Hogwarts Legacy nyári frissítése

Az Avalanche Software hamarosan kiad egy frissítést a tavalyi év egyik legnépszerűbb játékához. A fotómód mellett különféle kozmetikumokkal és hátasokkal bővül a felhozatal, a korábbi PlayStation-exkluzív tartalmak mellett.

HWSW: Alapprogramokat fog leradírozni az őszi Windows 11 frissítés

A Windows 11 ősszel érkező csomagjának telepítése kitakarítja a Microsoft által elavultnak címkézett, régebben alapértelmezetten a rendszer részét képező alkalmazásokat - írja a HWSW.

Szeptemberben érkezik a Test Drive Unlimited: Solar Crown

A nyár végén visszatér a Test Drive! A Nacon és a KT Racing ma egy ropogósan friss, látványos trailerrel rántották le a leplet a szeptemberi premierdátumról. Készülj Hong Kong, jövünk!

Architect Life: A House Design Simulator - tervezd meg álmaid házát!

Bemutatkozott az Architect Life: A House Design Simulator, melyben a tervezőasztaltól indulva, egészen a kész ház berendezéséig csakis rajtunk áll, hogy megalkossuk álmaink otthonát.

A PlayStation felhasználók fele még mindig PS4-en játszik

Ha eddig kérdés lett volna, hogy a nagy kiadók miért nem engedik el az előző konzolgeneráció kezét, akkor íme, a megfejtés. A PlayStation aktív játékosainak a fele még mindig a 2013-ban megjelent konzolon játszik.

HWSW: A világ legértékesebb cégévé válhat az Nvidia

A jelenlegi növekedési rátát alapul véve még a második negyedévben a világ legértékesebb tőzsdén jegyzett vállalatává léphet elő az Nvidia, mely az utóbbi másfél-két évben szürreális növekedést produkált a mesterséges intelligencia megoldások felfutásának köszönhetően - írja a HWSW.

Nyílt világú versenyjátékot készítenek a Forza Horizon 5 egykori fejlesztői

A Playground Games egykori dolgozói alapították a Maverick Games csapatát, az első játékuk pedig nem tévelyedik messze a kaptafától. Az Amazon támagatásával egy nyílt világú versenyjátékot készítenek.

A The Fall Guy producerei álltak be a Just Cause-film mögé

Már a 2010-es évek elejétől napirenden van a Just Cause mozis feldolgozása, most pedig ismét felcsillant a remény, hogy tényleg elkészülhet az adaptáció. Rico Rodriguez őrült szabadságharcát a The Fall Guy producerei támogatják.

Bejelentették az AVA and the Half-Worldöt

A francia Bread Panda Games egy egyedi látványvilágú és a játéktér esetében is újító roguelike játékot készít, egyelőre PC-re, kérdés persze, hogy majd pontosan mikor.