Hírarchívum - 2024. május

Star Wars Outlaws - a leghalálosabb rohamosztagosok is szerepelnek a játékban

A Ubisoft Forwards előtt tovább szivárognak a Star Wars Outlaws látnivalói. Egy screenshotnak köszönhetően már azt is tudhatjuk, hogy Kay Vess még a Rogue One-ból ismerős Death Trooperekkel is felveszi a harcot.

Killer Klowns from Outer Space: The Game - itt táboroznak a gyilkos bohócok

Crescent Cove-ban nemsokára újra elszabadulnak az űrből érkezett gyilkos bohócok, mégpedig az Illfonic és a Teravision aszimmetrikus horrorjátékában. A legújabb kedvcsinálóban a játék egyik pályáját nézhetjük át tüzetesebben.

Egy hétig ingyenesen játszható lesz a Skull and Bones

A Ubisoft 11 évig fejlesztett kalózos játéka a megjelenése után nem keltett nagy hullámokat. Ha eddig te sem neveztél be a Skull and Bones-ra, akkor hamarosan egy teljes heted lesz rá, hogy megismerd a játékot.

HWSW: A csúcsok csúcsán tapos a gázra az Nvidia

Az első üzleti negyedévben is sziporkázott az Nvidia, melynek forgalma és profitja az AI-gyorsítóprocesszorok iránti kitartó keresletnek köszönhetően tovább nőtt, új történelmi szintre emelve a cég értékét - írja a HWSW.

SGF 2024: Küszöbön az új Astro Bot-játék bejelentése

Megbízható forrásból érkezett a hír, miszerint a Sony egy új Astro Bot-játék leleplezésére készül, mégpedig a következő két hétben! Már az első részletek is kiszivárogtak a játékról.

MultiVersus - ajándék Battle Pass jár a korábbi játékosoknak

Ha te is játszottál korábban a MultiVersus bétaverziójával, akkor van számodra egy szuper hírünk! A Player First Games ingyenesen odaadja az első szezon prémium bérletét a visszatérő játékosoknak!

SGF 2024: PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Call of Duty: Black Ops 6

Úgy tűnik, hogy továbbra sem engedi el a múlt konzolgeneráció kezét a Call of Duty. Egy nagy áruház előrendelési listázása szerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut majd a Black Ops 6.

Elveszti PvE-módjai egy részét az Overwatch 2

Eddig is igencsak szegényes volt az Overwatch 2 nagy csinnadrattával beharangozott PvE-módja, a választék pedig csak tovább csökken. Sikertelen volt a Hero Mastery Gauntlet, a Blizzard elkaszálja azt.

SGF 2024: Doom: The Dark Ages címmel érkezhet az id Software új lövöldéje

Megbízható forrásból érkezett a szóbeszéd, miszerint az Xbox nagy nyári műsorán bemutatkozhat a következő Doom-játék. Már az alcím is kiszivárgott: The Dark Ages néven érkezhet a szokatlan előzménytörténet.

Új Knives Out-filmet jelentett be a Netflix

Benoit Black szerepében ismét visszatér Daniel Craig, hogy az eddigi leghalálosabb és remélhetőleg legizgalmasabb Knives Out-rejtélyt élje át kamerák előtt. A harmadik film címe Wake Up Dead Man lett és valamikor jövőre várható.