Bejelentették a Biped 2-t

A lazulós co-op puzzle játék megjelenésére még legalább egy évet várnunk kell, viszont mindenre érkezik majd, és ami a legjobb, hogy kapásból támogatja majd a cross-playt.

Megint csúszik a Prison Architect 2

A márciusi megjelenést idő közben májusra módosították, viszont ezt sem tudták tartani a készítők, így csak ősszel fogunk tudni újra börtönöket tervezni a raboknak.

Launch traileren a Tales of Kenzera: ZAU

A jövő kedden megjelenő játék utolsó kedvcsinálóját tisztelhetjük a ma megjelent videóban. A gyásszal megbirkózó sámánfiú története mellé egy ígéretes játékmenet is kinéz.

Folytatást kap a Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

A játék még meg sem jelent, de már borítékolt a folytatás. Sajnos az eredeti alkotó már nincs közöttünk, viszont a stúdió igyekszik hű folytatást készíteni, ezzel is adózva az alkotó örökségének.

Rázósan kezdett a No Rest for Wicked

A tegnap elindult korai hozzáférés óta a játék "Vegyes" értékelésen áll, a játékosoknak tetszik ugyan a koncepció, viszont még rengeteg munka lesz a Moon Studios alkotásával.

Új képeken a The Wolf Among Us 2

A Telltale Games négy új képpel igyekszik kárpótolni minket azért, hogy a játék megjelenése nemcsak csúszott, de továbbra sem tudják megmondani, hogy mikor is érkezik majd.

Komoly frissítés érkezett a Team Fortress 2-höz

64 bites támogatás kapott a Team Fortress 2, ezzel jelentősen növelve a közel 17 éves FPS teljesítményét, azonban a rajongók nem teljesen elégedettek, mert úgy néz ki, hogy a botok ellen továbbra sincs megoldás.

Xboxra tart a Kena: Bridge of Spirits

Az Ember Lab varázslatos akció-kalandjátéka eredetileg PlayStation-konzolokra és PC-re jelent meg, az ESRB besorolása szerint azonban nincs már messze az Xbox Series X/S-es premier sem.

PC-re tart az Arena Breakout

A népszerű mobiljáték Arena Breakout: Infinite néven fog megjelenni PC-n még valamikor az idei évben – jelentette be a fejlesztőcsapat a MoreFun Studios.

Megvan a nyári Future Games Show időpontja

Június 8-án érkezik az idei második Future Games Show, a készítők elmondása szerint az eddigi legambiciózusabb műsorra készülnek több, mint 40 PS5, Xbox, Switch és PC játékkal.

Nem sikerült jól a Cities: Skylines II első DLC-je, a készítők elnézést kértek

Három héttel a DLC megjelenése után a készítők elismerték, hogy sem a játék, sem a kiegészítő nem úgy sikerült, ahogy tervezték. A Beach Properties mostantól ingyenesen elérhető, a vásárlóknak pedig visszatérítik a pénzüket.

Megjelent a Borderlands 3 játékosok segítségével elkészített tudományos kutatás

Négy és félmillió játékos járult hozzá a kutatók munkájához a Borderlands 3 egyik minijátékán keresztül, most pedig nyilvánosságra hozták a kutatás eredményét is.

Hivatalosan is bemutatkozott a Kingdom Come: Deliverance II

Hat éve dolgozik minden idők leghitelesebb középkori szerepjátékának folytatásán a cseh fejlesztő, és a munka lassan beérik. Ismét Henry-t irányítjuk a Kingdom Come: Deliverance II-ben, aki egy hétköznapi ember, aki rendkívüli dolgokat cselekszik.

Közeleg a V Rising végleges változata

Már nem kell sokat aludni a Stunlock Studios vámpíros akció-RPG-jének premierjéig, a fejlesztők pedig teletömik friss tartalmakkal az 1.0-ás verziót. Mortium romjaiba belépve leszámoltunk a zsarnok Draculával is.

Dinamikus irányítási rendszerrel érkezik az EA Sports F1 24

Végre hivatalosan is bemutatkozott az EA közelgő Forma 1-es játéka, ami az előző évekhez képest kicsivel korábban, már május végén a boltokba kerül. Az EA Sports F1 24 fő újítása a dinamikus kezelési rendszer, amely sokkal valósághűbb érzést kelt.

Miért tart olyan sokáig a Fallout 5 fejlesztése?

Erre a kérdésre adott választ nemrégiben Emil Pagliarulo, a Bethesda Game Studios design rendezője. Mélyreható magyarázat nincs, de most, hogy pörög a TV-sorozat körüli hype, egyre türelmetlenebbek a rajongók.

Kezdetekhez tér vissza a Transformers One előzetese

Szeptemberen a Transformers is megkapja a saját eredettörténetét, a filmből kiderül, hogy Orion Pax és D-16 hogyan váltak barátokból esküdt ellenségekké, mint Optimus Prime és Megatron. Ez lesz az első, teljesen CG-animáció a sorozatban.

Ingyen lecsaphatunk a The Big Conra és a Town of Salem 2-re

Csütörtök van, szóval irány az Epic Games Store a legújabb ingyenes játékokért! Szarkasztikus középiskolás indul országúti kirándulásra az előbbiben, míg Salem városában izgalmas csaták várnak rád, némi paranoiával fűszerezve.

Baldur’s Gate III - hivatalos modszerkesztővel jön a legújabb frissítés

Sajnos a Larian nem készít fizetős bővítményeket a tavalyi év egyik legjobb szerepjátékához, ám a rajongók kézbe vehetik az ügyet, hiszen a Patch 7 a továbbfejlesztett gonosz-befejezések mellett a hivatalos modeszközöket is a közösség elé tárja.

Idő előtt lelepleződött a Kingdom Come: Deliverance 2

Noha a Warhorse Studios hivatalosan csak ma este rántotta volna le a leplet a középkori RPG-jük folytatásáról, egy kiszivárgott videó megerősítette a Kingdom Come: Deliverance 2-t. A játék már idén a boltokba kerül.

Kivették a Denuvót a Ghostwire Tokyo-ból

A Bethesda és a Tango Gameworks szépen csendben eltávolította a megosztó szoftvert a Ghostwire: Tokyo PC-s verziójából, egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért.

Európai toplista: négyféle Fallout a top 10-ben

Az Amazon nagysikerű tévésorozatának köszönhetően gyakorlatilag az összes Fallout-játék eladása az egekbe szökött. A digitális és dobozos eladásokat is mérő európai toplistán négy különböző Fallout is szerepel.

Morzekóddal vitte végig egy játékos az Elden Ringet

Újabb emberfeletti teljesítményt vitt valaki véghez az Elden Ringben: morzekód segítségével vitte végig a játékot, azonban Elon Muskot nem nyűgözte le a teljesítménye.

HWSW: Billentyűzetek után egerekre is jön a dedikált AI-gomb

Az AI-őrület a PC-gyártók mellett kezdi utolérni a perifériagyártókat is, így a dedikált AI-gombbal ellátott billentyűzetek után érkeznek az első AI-egerek is - írja a HWSW.

A fejlesztők is aggódnak a live service miatt

Egyre szaporodnak a live service címek, azonban a modellt sokan kritizálják. Most egy friss felmérésből az derült ki, hogy a fejlesztők sem kifejezetten vannak oda érte.