PlayStationön és Switchen is elérhető lett a Grounded

Újabb first-party játékot tett elérhetővé a Microsoft a rivális konzolokon is, ami az Obsidian-féle Grounded. A hangyás live-service túlélőjáték ha hibamentesen nem is, de már PlayStationön és Nintendo Switchen is játszható lett.

Jövő héten livestreamet tart a Metaphor: ReFantazio

Az ATLUS egy élő közvetítésben mutatja majd be, hogy hogyan is áll a játék fejlesztése, és remélhetőleg az új RPG-ből is láthatunk majd valamit, esetleg egy pontosabb megjelenési dátumot is kaphatunk.

Hamarosan bejelenthetik az új Mafia-játékot

Egyre több jel utal arra, hogy a Take-Two már javában készül arra, hogy leleplezze a készülő, negyedik Mafia-játékot. Egészen biztosnak tűnik, hogy legkésőbb a nyári szezonban megkapjuk az első bemutatót.

26 cím távozik májusban a PlayStation Plus katalógusból

A lista igen nagy részét ráadásul a Square Enix JRPG-sorozata, a Final Fantasy régebbi részei teszik ki, de számos kisebb, igen népszerű alkotástól is búcsút kell vennünk.

Újabb traileren a Sand Land

Ezúttal egy ikonikus dallammal megtámogatott, az akcióra összpontosító kedvcsinálót kaptunk. Ha ez nem hozza meg az ember kedvét, hogy belevesse magát Akira Toriyama sivatagos kalandjába, akkor semmi sem fogja.

Még több információ érkezett a Destiny 3-ról

Habár a Bungie még nem jelentette be a trilógia harmadik darabját, egy jól értesült Reddit-felhasználó már számos konkrétumot elárult a játékról. Nevezetesen, hogy nem a Destiny 2 felújítása vagy egy DLC lesz, hanem igazi folytatás.

Újra dübörögnek a Fallout-játékok

Nem túl nagy meglepetés, hogy a sorozat premierjével az emberek visszatérnek, esetleg most előszőr próbálják ki a Fallout-játékokat, pontosabban a New Vegast, a negyedik epizódot és a Fallout 76-ot.

Ingyenes fegyver érkezett a 2016-os Ratchet & Clankbe

Mindig jó látni, mikor a fejlesztők vissza-visszatérnek egy régebbi alkotáshoz, hogy valamilyen új tárggyal, képességgel vagy lehetőséggel bővítsék az arzenálunkat ingyen. Most a 2016-os Ratchet & Clank kapott egy rajongók által imádott fegyvert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Laza hét elé nézünk, érkezik pár érdekes cím, de alapvetően ne számítsunk nagy durranásokra játékok terén, a mozikba viszont visszatér a vérlázas Micimackó, streamingre pedig Zack Snyder űroperájának a második része.

A Broken Roads fejlesztői beismerték a hiányosságokat

A napokban megjelent történetközpontú posztapokaliptikus RPG-nek vannak hiányosságai, annak ellenére is, hogy csúszott a játék. Ezt most belátták a fejlesztők és egy X-posztban közölték, ők is tudják, hogy hosszú az út előttük.

A Larian volt titokban az egyik legnagyobb támogatója a Blasphemous-nek

Úgy látszik a Larian csapata nemcsak az elmúlt évek egyik, ha nem a legjobb szerepjátékát tette le az asztalra, de a metroidvania műfajának is adott egy löketet azzal, hogy támogatták a Blasphemous Kickstarter-kampányát.

Alaposan megszépül a Final Fantasy XIV

A Dawntrail expanzió jókora grafikai vérfrissítést is hoz a több mint tíz éve piacon lévő MMORPG-be. Videón láthatjuk, hogyan szépül meg a játék, hamarosan pedig egy benchmark-eszközt is kapunk.

Isonzo - mássz a győzelemért!

Mi a nehezebb a hegymászásnál? Például az, ha a csúcsról egy századnyi lövész tüzel rád. Isonzó olasz alpinistái ezzel néztek szembe az első világháborúban, és ezt mutatja most be az Ascent update is.

Véget ért a Minecraft-film forgatása

Jason Momoa, Jack Black és a stáb többi tagja egy közös fotóval ünnepelték meg, hogy sikeresen befejeződött az élőszereplős Minecraft-mozifilm forgatása. Már csak az utómunkálatok vannak hátra.

Emelkedik a GTA+ előfizetés ára

A Rockstar az elmúlt időszakban elkezdte bővíteni a PlayStation 5 és Xbox Series X/S platformokon elérhető GTA+ szolgáltatást, most pedig úgy érezték, hogy itt az ideje az áremelésnek is.

Íme, az idei BAFTA Game Awards nyertesei

A Brit Film-, és Televíziós Akadémia a videójátékok világában is díjazott. Az idei, vagyis 20. gálaest tegnap került megrendezésre, és nem túl meglepő módon a Baldur’s Gate III aratta a legnagyobb sikert, összesen 5 kategóriában.

Újbóli elbocsájtások az Electronic Arts-nál

Lapértesülésekből kiderült, hogy az EA döntése miatt több idénymunkásnak is más lehetőség után kell néznie. Az Apex Legends angliai minőségellenőrző divízióját érte a döntés.

Nemsokára bejelentik a Warhorse stúdió legújabb játékát

Bejelentették, hogy mikor jelentik be a stúdió legújabb játékát. Ez már kezd megszokott lenni az iparban. A Warhorse csapata legutóbb 6 éve adta ki a remek Kingdom Come Deliverance-t.

Előrendelői traileren a Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs

Edd meg a konkurenciát a legújabb Pac-Man Mega Tunnel Battle trailerrel, melyben ugyan rövid ideig, de újra megmutatják, hogy milyen is lesz a Pac-Man battle royale és milyen képességeket használhatunk majd, hogy biztos mi arassunk győzelmet.

Új trailer érkezett a Visions of Manához

Nemsokára visszatérünk a Mana Fájához és erre az eseményre bizony fel kell készülnünk. Most a Square Enix legújabb videója lesz ebben segítségünkre, melyben a játéksorozat történetét mutatják be egy játékos életén keresztül.

Folytatást kap a Beyond the Ice Palace

Ha nem emlékeztek a játékra, az azért is lehet, mert egy 1988-as Commodore 64-es címről van szó. Az első részhez képest modern hatású pixel art folytatás valamikor az idén érkezik.

Április 25-én jön a Fallout 4 "next-gen" frissítése

A valójában jelen generációs ráncfelvarrás ingyenes lesz a játék előző generációs verziója mellé, és a konzolok teljesítményének kiaknázásán túl jó pár hibajavítást is hoz majd.

A Command & Conquer uralta márciusban az európai eladásokat

Igaz, főleg a lista második felét, de az EA lépése, amivel elérhetővé tette a sorozat 17 részét Steamen, úgy látszik, hogy nagyon is megtette a hatását az eladásokat nézve.

Állítólag már fejlesztés alatt áll a Destiny 3

A megtépázott Bungie új fokozatba kapcsolt, nem csupán a második rész utolsó DLC-jéről kaptunk a minap új látnivalókat, hanem a szivárogtatóknak köszönhetően a folytatás létezésére is fény derülhetett.

Itt nézd vissza a Triple-i Initiative műsorát!

Tegnap este lezajlott a Triple-i Initiative első adása, melyben a független fejlesztésű címeké volt a főszerep. Izgalmas bejelentésekből azonban így sem volt hiány, ha nem szeretnél lemaradni, itt pótolhatod a műsort!