Traileren a Ruined King: A League of Legends Story

A Riot Games egy évvel ezelőtt indította el a Riot Forge-ot, a külsős League of Legends-spinoffok kiadóját. Ma ismét megmutatta magát a kezdeményezés egyik legjobban várt üdvöskéje, a Ruined King.

Így született újjá a Demon's Souls zenéje

A Bluepoint csodálatos munkát végzett a Demon's Souls-remake látványvilágát illetően, a tökéletes összhatáshoz azonban ez nem elég. Újra kellett álmodniuk a játék soundtrackjét is - lessünk hát be a kulisszák mögé!

Konzolokon is megjelenik a Chernobylite

A PC-s játékosok már egy ideje nyúzhatják a Chernobylite korai hozzáférésű változatát, de a jelek szerint nincs már túl messze a hivatalos megjelenés sem. További jó hír, hogy erről nem maradnak le a konzolosok sem.

Bemutatkozott a The Dark Pictures: House of Ashes

Ahogyan a Man of Medan is tette, a Little Hope is leleplezte a The Dark Pictures horrorantológiájának következő fejezetét. A 2021-ben érkező The Dark Pictures Anthology: House of Ashes a sumer halotti mondavilággal foglalkozik majd.

Spider-Man: Miles Morales - irány a Pókverzum!

Sejtettük, hogy így lesz, és szerencsére nem kellett csalódnunk. A Spider-Man: Miles Morales ifjú Pókembere megkapja a 2018-ban bemutatott Into the Spider-Verse kosztümét is.

Nem mindegyik Assassin's Creed fut majd a PS5-ön

A Ubisoft az egyik blogposztjában említette meg, hogy bizonyos PS4-es játékaik - köztük különféle Assassin's Creed-epizódok - nem futnak majd a Sony következő generációs konzolján.

Jövő év elején jelenik meg a Praey for the Gods

Ha minden a tervek szerint alakul, 2021 elején csaphatunk le a Shadow of the Colossus ihlette Praey for the Godsra: PC-n a játék kilép az Early Access-stádiumból, illetve konzolokon is tiszteletét teszi.

Next-gen frissítést kap a No Man's Sky is

Miután a Hello Games a megjelenése óta gőzerővel dolgozik a No Man's Sky-on, talán annyira nem meglepő, hogy a csapat a következő generációs konzolok érkezésére is felkészíti a játékot.

Tévéreklámmal hangolunk az új Assassin's Creedre

Az utolsó kötelező köröket futja az Assassin's Creed: Valhalla marketingkampánya, ezúttal egy rövidebb CG-előzetest tudunk mutatni nektek, amellyel valószínűleg sokat találkozunk még különféle hirdetések formájában.

Decemberben összenő a Black Ops és a Warzone

Dacára a körítésváltásnak a Call of Duy-sorozat nem hagyja maga mögött a Warzone-t, a játék támogatása a Black Ops - Cold Warral párhuzamosan folytatódik tovább. A szoros integrációra decemberben láthatunk majd először példát.

Launch traileren a Destiny 2: Beyond Light

Nincs már hátra két hét sem, és elrajtol a Destiny 2 legújabb kiegészítője a Beyond Light, amely hőseink kalandjait ezúttal a Jupiter negyedik legnagyobb holdjára, a fagyos Europé felderítetlen tájaira repíti.

Warhammer: Chaosbane - így harcol a Witch Hunter

Novemberben indulhat a boszorkányvadászat a Warhammer: Chaosbane-ben, hiszen hamarosan vadonatúj játszható karakterrel bővül az ARPG, amelyről most egy rövid bemutatkozóvideó is érkezett.

Csúszik a Far Cry 6 és az új Rainbow Six is

A Ubisoft legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből tudtuk meg, hogy késni fog a Far Cry 6 és a Rainbow Six: Quarantine is. A két játék megjelenésére csak valamikor március után számíthatunk majd.

Újra mozog a Demon's Souls remake-je

Megkapta második gameplay előzetesét a PlayStation 5-re érkező Demon's Souls-remake. Mivel a fejlesztők körbejártak néhány újságot, a videó mellé dögivel szolgálhatunk infókkal is az újrahangszerelt játékról.

Launch traileren a Bugsnax

Közel már a PlayStation 5 egyik nyitócímeként érkező Bugsnax megjelenése, amelyben furcsa kajabogár lényeket kergethetünk. A launch trailer ízelítőt ad abból, miféle sztorira számíthatunk ettől a játéktól.

Halálos fenyegetések érik a CD Projekt RED-et

Úgy tűnik, három hét csúszás is elég ahhoz, hogy néhányan halálos fenyegetőüzeneteket küldjenek a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek. Időközben még több részlet kaptunk annak kapcsán, hogy miért kellett ismét késleltetni a játékot.

PlayStation 5 - élőszereplős reklámvideó érkezett

Ez már hivatalosan is az utolsó hajrá, már csak hetekre vagyunk az új konzolgeneráció megjelenésétől. A Sony egy új élőszereplős reklámmal buzdít minket arra, hogy a PS5 társaságában fedezzük fel az ismeretlent.

Íme, a PlayStation Plus novemberi kínálata

A PlayStation 5 érkezésével a PlayStation Plus is változik egy kicsit: november közepétől válik elérhetővé a PlayStation Plus Collection, és már egy PS5-ös játék is bekerül a kínálatba.

Tribes of Midgard - vár a vikingek világa

Noha az északi harcosok témakörében mostanság az Assassin's Creed legújabb része élvezi a nagy figyelmet, nem az az egyetlen játék, amely a viking mitológiát veszi alapul. A Tribes of Midgardban a Ragnarök eljövetelét kell megakadályoznunk.

Előbb jön a konzolos Temtem, mint gondoltuk

A Pokémon-játékokból ihletett merítő nyílt világú Temtemet eredetileg 2021-ben várhattuk csak konzolokra, ám a PlayStation 5-tulajoknak szerencséje lesz. Ők még idén elkezdhetik a temtemeket kergetni.

Elképesztően kapós a PlayStation 5

Eddig sem volt titok, hogy bődületesen nagy a kereslet a Sony következő generációs konzoljára, de most azt is megtudtuk, hogy 12 óra alatt annyi PS5-öt rendeltek elő az USA-ban, amennyit a PS4-ből anno 12 hét leforgása alatt.

Rainbow Six: Siege - csokit, vagy lövünk!

Természetesen a Ubisoft töretlen népszerűségnek örvendő lövöldéje, a Rainbow Six: Siege sem maradhatott halloweeni esemény nélkül, ahol a multis FPS történetében először az operátorok - stílusosan - visszatérhetnek a halálból.

Ghostrunner - befutott a launch trailer

Kevesen örülhetnek most annyira, mint a One More Level csapata annak, hogy ismét eltolták a Cyberpunk 2077 megjelenését, hiszen így több lehetősége van a szintén cyberpunk stílusban fogant játékuknak érvényesülni.

NBA 2K21 - vágatlan gameplay a next-gen kiadásból

Miután a szeptember elején megjelent verzió alibikiadásnak tűnt, nagy elvárásokkal fordultunk az NBA 2K21 next-gen kiadása felé, amelyet ráadásul felárral vásárolhatunk majd meg. Ebből kaptunk most egy friss gameplay kedvcsinálót.

Megint csúszik a Cyberpunk 2077

Hiába az aranylemez, a CD Projekt RED a délután bejelentette, hogy megint késik a Cyberpunk 2077. Habár nincs szó nagy csúszásról, a legtöbb rajongónak valószínűleg már minden egyes plusz hét fáj.