Újbóli elbocsájtások az Electronic Arts-nál

Lapértesülésekből kiderült, hogy az EA döntése miatt több idénymunkásnak is más lehetőség után kell néznie. Az Apex Legends angliai minőségellenőrző divízióját érte a döntés.

Nemsokára bejelentik a Warhorse stúdió legújabb játékát

Bejelentették, hogy mikor jelentik be a stúdió legújabb játékát. Ez már kezd megszokott lenni az iparban. A Warhorse csapata legutóbb 6 éve adta ki a remek Kingdom Come Deliverance-t.

Előrendelői traileren a Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs

Edd meg a konkurenciát a legújabb Pac-Man Mega Tunnel Battle trailerrel, melyben ugyan rövid ideig, de újra megmutatják, hogy milyen is lesz a Pac-Man battle royale és milyen képességeket használhatunk majd, hogy biztos mi arassunk győzelmet.

Új trailer érkezett a Visions of Manához

Nemsokára visszatérünk a Mana Fájához és erre az eseményre bizony fel kell készülnünk. Most a Square Enix legújabb videója lesz ebben segítségünkre, melyben a játéksorozat történetét mutatják be egy játékos életén keresztül.

Április 23-án jön a Remnant 2 új DLC-je

A The Forgotten Kingdomban egy ősi kőszellem bosszújával kell szembenéznünk, szerencsére az új történetszálon és főellenségeken felül új archetípust is kapunk majd.

Javították a Final Fantasy VII Rebirth trófea-hibáját

A probléma a digitális verziót megvásárló játékosokat érintette, ami miatt az egyik trófea, így pedig a hőn áhított platina trófea is heteken át elérhetetlen volt.

Folytatást kap a Beyond the Ice Palace

Ha nem emlékeztek a játékra, az azért is lehet, mert egy 1988-as Commodore 64-es címről van szó. Az első részhez képest modern hatású pixel art folytatás valamikor az idén érkezik.

Április 25-én jön a Fallout 4 "next-gen" frissítése

A valójában jelen generációs ráncfelvarrás ingyenes lesz a játék előző generációs verziója mellé, és a konzolok teljesítményének kiaknázásán túl jó pár hibajavítást is hoz majd.

A Command & Conquer uralta márciusban az európai eladásokat

Igaz, főleg a lista második felét, de az EA lépése, amivel elérhetővé tette a sorozat 17 részét Steamen, úgy látszik, hogy nagyon is megtette a hatását az eladásokat nézve.

Fizetés nélküli szabadságra küldték az Immortals of Aveum több fejlesztőjét

Az Ascendant Studios több munkatársa is arról számolt be, hogy az elbocsájtás előszobájaként számon tartott fizetés nélküli szabadságra küldték őket. A fejlesztőstúdió egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Állítólag már fejlesztés alatt áll a Destiny 3

A megtépázott Bungie új fokozatba kapcsolt, nem csupán a második rész utolsó DLC-jéről kaptunk a minap új látnivalókat, hanem a szivárogtatóknak köszönhetően a folytatás létezésére is fény derülhetett.

Az EA tagadja, hogy valaha is dolgozott volna Dead Space 2 Remake-en

Elindult egy pletyka, miszerint a Battlefield fejlesztése miatt elkaszálták, de legalábbis leállították a Dead Sapce 2 Remake fejlesztését. Az EA azonban cáfolta a híreket, azonban itt még nem ért véget a történet.

Itt nézd vissza a Triple-i Initiative műsorát!

Tegnap este lezajlott a Triple-i Initiative első adása, melyben a független fejlesztésű címeké volt a főszerep. Izgalmas bejelentésekből azonban így sem volt hiány, ha nem szeretnél lemaradni, itt pótolhatod a műsort!

Drágul az EA Play

Az Electronic Arts saját előfizetéses szolgáltatásának ára már az új árakkal érhető el az oldalukon, de még így is igen kedvező összegről beszélhetünk, ha a kiadó játékai a zsánerünk.

Csak valódi pénzért vehetjük meg a Disney Speedstorm következő szezonbérletét

A játék következő szezonjának frissítésével közölték a fejlesztők, hogy a prémium season passt már nem vásárolhatjuk meg a játékon belüli prémium valutával, kizárólag valódi pénzért férhetünk hozzá.

Megvan a GTA 6 legújabb szinkronhangja?

Troy Baker megcáfolta, hogy ő szinkronizálná a jövőre érkező GTA 6 Jasonjét, most viszont olyan nyomokra bukkant az internet népe, miszerint Gregory Connors adhatja a hangját egy szereplőnek.

Megvan a PlayStation Plus Extra és Classic áprilisi felhozatala

A már korábban is ismert két day-one megjelenés mellé még egy harmadik is befigyel, ráadásul a kínálatban bekerül pár relatíve friss megjelenés is, igaz, nagy húzóneveket nem kapunk a hónapban.

2024 Shadow éve lesz

Legalábbis a Sega tervei szerint a tökéletes létformáról fog szólni az idei év, nemcsak a közelgő játék, hanem a harmadik film apropóján is, de számos más esemény és extra is a fekete sündisznóról fog szólni.

Visszatérnek Kínába a Blizzard játékai

Miután drámai módon távozott az ázsiai ország piacáról az amerikai cég, most úgy fest, hogy visszatérnek, ráadásul ugyanannak a cégnek a közvetítésével, amellyel anno nem tudtak megegyezni.

Film készül a kozmikus horrorjátékból, a Dredge-ből

A Black Stalt Games kultstátuszba emelkedett horgászjátéka az egyik olyan cím, amiből nem hittük volna, hogy élőszereplős filmadaptációt kap, pedig pont ez történik. A gyártást a Sonic-filmek stúdiója, a Story Kitchen végzi majd.

Friss gameplay traileren a Destiny 2: The Final Shape

Az ígéreteknek megfelelően a Bungie egy 20 perces streamben leplezte le a Destiny 2 legújabb, egyben utolsó DLC-jét. Ahogy az várható volt, egy teljesen új raid, ellenségtípus, fegyverek és három új szuperképesség vár ránk.

Még mindig korai stádiumban van a Prince of Persia: The Sands of Time Remake fejlesztése

Miután a Ubisoft Montreal átvette a fejlesztést a Pune és a Mumbai stúdióktól, a srácok a nulláról kezdték újra a fejlesztést a legújabb szóbeszédek szerint. Realisztikusabb remake várható, de továbbra is a munkálatok elején haladnak.

Aranylemezre került a Stellar Blade

A Shift Up csapata bejelentette, hogy a Stellar Blade munkálatai hivatalosan is befejeződtek, így semmi sem állhat az április 26-án esedékes megjelenés útjába. Most már az első napi javításon dolgozhat a koreai brigád.

Az EA Motive önálló csapattal segíti az új Battlefield fejlesztését

Egy új csapatot alapítottak a Motive Studios berkein belül, amit a Dead Space-remake rendezői vezetnek majd. Feladatuk a DICE-szal karöltve a Battlefield-sorozat egyengetése lesz. Eközben a Marvel's Iron Man fejlesztése is zavartalanul halad tovább.

Mortal Kombat 1 - Ermac már a spájzban van!

Április 23-án debütál a Mortal Kombat 1 következő DLC-harcosa, Ermac, ám a Kombat Pack tulajdonosai már április 16-án lecsaphatnak a telekinézissel operáló nindzsára. Lássuk a bemutatkozó előzetesét!