Beperelte a No Doubt az Activisont

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A No Doubt ugyan megállapodott az Activisionnel, hogy szerepelnek majd a Band Heróban, a zenekar szerint a kiadó mégis megszegte a szerződést.

A No Doubt ugyan megállapodott az Activisionnel, hogy szerepelnek majd a Band Heróban, a zenekar szerint a kiadó mégis megszegte a szerződést.

Ugrás a galériához

A szerződés szerint a két nóta és a bandatagok kinézete helyet kaphatott az új Band Heróban, azonban a zenekar szerint az Activision túl tágan értelmezte a lehetőséget, így például a No Doubt nem csak saját számait, de más zenekarok dalait is játszhatja a színpadon a játék során. Véleményük szerint az, hogy Gwen Stefani férfihangon énekli a Rolling Stones prostikkal való szexről szóló nótáját, teljes mértékben jogtalan, ezért követelik, hogy hívják vissza a polcokról a Band Herót, hogy végrehajthassák a szükséges változtatásokat.

19.
19.
DanielRock
nem igaz h a No doubt-nak ennyire nincs "humorérzéke"... valóban reklám áll e mögött, viszont ez annyira undorító... az ilyen híreket nem is kéne közölni, GK
18.
18.
anomynus
Így kell reklámot csinálni a játéknak. Kell a felhajtás. "Tleg, mien az mikor Gwen Stones-t nyom?Eszt kikellpróbáljam." Le van ez kérem vajazva. Kizárt hogy komolyan gondolják a játék visszahívását. Sztem.
17.
17.
tjames
#17: De ugyebár ennek nem áll fent a lehetősége.... :)

másrészt meg kifizettek...úgyhogy.... el kéne olvasni a szerződést
16.
16.
demon68
én is dühös lennék, ha egy játékban női hangon énekelve látnám magam viszont.
15.
15.
wildláma
14.
14.
Mortician
"Túl tágan értelmezte..." Ha nem volt leszögezve, hogy csak a saját számaikat játszhatják el a játékban, akkor nincs miért beperelni őket.
13.
13.
tjames
" követelik hogy hívják vissza a polcokról a játékot"

hülyék ezek? Mit gondolnak hogy megy ez? pikkpakk?

Max zsozsóra számíthatnak...de a játék az már vissza nem lesz vonva szvsz.
12.
12.
Giga0509
#12: Gitározni kell,dobolni kell és énekelni.
11.
11.
gynorbi
Amúgy most komolyan a guitar Hero World Tour és a Band Hero között annyi a különbség h a BAnd Heroban 3 gitár van? vagy bocs ah ez láma kérdés volt, nincs konzolom.d
9.
9.
huszti
de pl a WT-ben a paramore énekese csak a saját számát énekelheti
8.
8.
Giga0509
#8: SM:WoS és Quantum of Solace tényleg rohadt jó.
7.
7.
JcGross
#1: Prototype, USM (bár kicsit régi), Ultimate alliance 1-2, (Cod/GH :P) Quantum of Solice (is jó volt szerintem), a Lego sorozatot is sokan szeretik, Quake, Tony Hawk (ot is sokan szeretik), Wolfeinstein, Spider man Web of Shadows (egy személyes kedvencem). És ezek csak az újak...

Tény hogy a Ubisoft a legjobb kiadó/fejlesztő cég, de az Activision is az egyik legjobb.
6.
6.
JcGross
Mit pattognak? Olvasták volna el az apró betűs részt!
4.
4.
Giga0509
"Véleményük szerint az, hogy Gwen Stefani férfihangon énekli a Rolling Stones prostikkal való szexről szóló nótáját, teljes mértékben jogtalan"



Bazz XD
3.
3.
Noel Ryyka
nem értem ez miért akkora probléma, GH3-ban Slash meg Tom Morello is akármilyen számot játszhatott, GHWT-ben is énekelhetett pl Hayley Williams Bullet For My Valentine-t, erre a múltkor Courtney Love, mostmeg a No Doubt itt cirkuszolnak, eddig miért nem problémázott a többi híresség?
2.
2.
zsizsi
xD pedig az tök vicces de milyen lenne már egy slipknot számot előadni hanna montanával xD
1.
1.
Mathia$
Igazuk van sztem, activision meg a cod és guitar hero-n kívül nem sok nagy címmel dicsekedhet, de annál több szeméttel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...