Saját Simset csinált a Zynga

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár kihívó érkezett, a Zynga nem hagyja, hogy bárki kibillentse a Facebookon betöltött domináns szerepből: a FarmVille alkotói a saját rendezvényükön jelentették be a multiplayer-kompatibilis közösségi platformjukat, ráadásul a Sims Socialt is megpróbálták lekoppintani a maguk módján.

Régen volt már, mikor a Zyngát csak a FarmVille miatt lehetett szeretni vagy utálni, a vállalat azóta jóval előrébb tart. A fejlesztőcég idén is megrendezte saját konferenciáját, a Zynga Unleashedet, ahol számtalan bejelentés és újdonság várta az érdeklődőket.

Idén a Zynga With Friends jelentette az elsődleges fejlesztést, ami egy új, valós idejű multiplayerre kihegyezett közösségi platform lesz a Zynga játékai számára. A főbb újdonságok a Bubble Safari nevű programon keresztül kerülnek bevezetésre: a rendszer 90 másodperces meccsekre sorsolja össze a játékosokat, akik a valós idejű multi mellett természetesen folyamatosan chatelhetnek majd és böngészhetik egymás statisztikáját. Fontos, hogy a rendszer egyúttal leválthatja a zynga.com-on jelenleg futó, több mint 290 millió felhasználót számláló közösségi hálózatot, tehát a júzereknek nem kell ide-odaugrálniuk a rendszerek között.

A Zynga emellett több új játékot is bejelentett. A The Ville a Sims Social helyi megfelelője, a Facebookon már kipróbálható játékban a felhasználók testreszabhatják a karaktereiket, házakat építhetnek és rendezhetnek be, bulikat tarthatnak és lóghatnak egymással. A ChefVille - ahogy a cím is sejteti - pedig éttermes játék, itt a vendéglátó üzemeltetése, a konyha felszerelése, a receptek megosztása és a kritikusok véleményének tűrése lesz a játékosok feladata.

A harmadik fontosabb játékbejelentés a FarmVille folytatására vonatkozott: igen, jön a FarmVille 2, ami 3D-s grafikával várja majd a rajongókat - minden más információt viszont egyelőre hét lakat alatt őriz a Zynga.

4.
4.
Skyer
Cityville és Farmville-t kipróbáltam régen, nem értem mit eszik rajta sok ember.. túl sok értelme nincs..
A meghívókkal meg elmehetnek a jó **** *** ** ***** *****ba.
2.
2.
theVille? akkor a YoVille a múlté lesz? az is egy tök hasonló játék volt, real-time interakcióval, saját karakterekkel.
1.
1.
SCR3AMN00B
Nem is tudnám ki ez vagy mi ez a cég ha nem kaptam volna 1000000000 meghívót facebookon..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...