Friss ízelítők a nyár szuperhősfilmjeiből

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Új kedvcsinálót kapott az Ant-Man és az új Fantastic Four is. Habár mindkettőben elég sok a korábbi előzetesekben már látott jelenet, erre a pangós hétfői napra pont megteszik.

Őszintén szólva sem az Ant-Manért, sem a Fantastic Fourért nem lelkesedtem különösebben eleinte, a július 23-án mozikba kerülő Hangya azonban egyre meggyőzőbb, míg ugyanez sajnos már nem mondható el a Fantasztikus Négyesről, ami augusztus 13-án érkezik. Nektek mi a véleményetek?


14.
14.
arcadia
De lehetne majd tengerimalac ember is.. A lenyűgöző bajszú tengerimalac ember!!
12.
12.
Cipo3
#8: Civil Warban cselekményének megoldása 70%-ban pókemberen fog múlni (a sok kedvelt szereplő miatt ez a filmben tuti nem így lesz) s mivel a storyban iskolába jár Peter, nem játszhatja a 40 éves Toby Maguire se a 32 éves Andrew Garfield.

Nekem se szimpi az új Peter Parker, de egy fénykép alapján nem ítélhetjük el.

Ant Man-től én félek, mert a trailer unalmas és attól félek, hogy ez a legjobb részek válogatása.
11.
11.
roli33
Nos akkor annak aki nem követi a filmes híreket: Az új Pókemberre azért van szükség, mert végre valahára a jogokat birtokló Sony és a Marvel Entertainment (azaz a Marvel Filmuniverzum gazdája) megegyeztek, hogy Pókember csatlakozhasson ebbe a törénetfolyamba (a Bosszúállók világába). És hogy miért egy fiatal színészt választottak? Mert nagyon hosszú távra terveznek vele, és be akarják mutatni Pókember hosszantos karakterváltozását, felnövését, ahogy a képregényekben (vagy pl. még a Harry Potterhez tudnám hasonlítani a koncepciót ilyen szempontból). A Marvel eddig is hibátlanul castingolt, szóval ne legyenek kétségeitek afelől, hogy végre kapunk egy igazi Pókembert. Ráadásul nem kell újra végignézni Ben bácsi halálát meg a Pókemberré válást, ha minden igaz. Így természetesen nem lesz CSP3, viszont 2018. július 20-án fog jönni egy animációs Pókember mozifilm is, ami teljesen független lesz a Marvel Filmuniverzum újdönsült hálószövőjétől. Sokan arra tippelnek, hogy ez lesz a CSP3, hogy azt a sztorit se hagyják lógva, ha már a CSP2 nem lett lezárva.
A hírhez: A Hangya az eddig látottak és hallottak alapján zseniális lesz, az F4-et meg majd meglátjuk, én adok neki egy esélyt. De már annak is datálták a folytatását (2017.jún.9.), szóval nagyon bíznak a sikerben. Sőt, a Fox tervezi, hogy összevonja őket az X-Mennel. Ebből szerintem egy darabig nem lesz semmi.
10.
10.
Perseus84
Ok. Es mikor lesz mar felnotteknek valo film is amit nezni is lehet? Ezektol a szuperhosos filmektol mar komolyan hanyingerem van.
9.
9.
pjoco
#8: Amerika Kapitány miatt kellett hirtelen egy másik pókember. Szerintem Csodálatos Pókember 3 így már nem is lesz.
8.
8.
Chrysh
Én nem értem ezt: Megcsinálták már egyszer a Fantörpikus 4-est, csináltak már egy folytatást is (nem is tudom, hogy melyik volt a rosszabb), erre megcsinálják ugyanazt a fantasztikus 4-est, ugyanazokkal a képességekkel, véleményem szerint ugyanazzal a cselekménnyel, mint az elsőt, csak (és ez most hatalmas változtatás lesz) ezúttal tiniszínészeket lapátolnak össze.
Komolyan nem értem. Ahogy a Pókembert sem, az első még egész tűrhető volt, a másodiknál már ráncoltam a homlokomat, ennél a 3. csávónál meg már előre fogom a fejemet. De most komolyan, nézzétek meg összehasonlításképpen, hogy a 3 ismertebb Batman szereplők között mennyi idő telt el, és most azt vegyétek szemügyre, hogy szerencsétlen Garfield után milyen gyorsan jön a következő "Az Igazánhűdecsodálatos Pókember".
7.
7.
thernielle
6.
6.
PaulMarloW
ezekt majd megnézem moziba
5.
5.
Olaf
#2: Hát igen, bennem is van egy elfogultság, gyerekkoromban egyik kedvenc rajzfilm sorozatom volt a Fantastic Four, ahol Johny egy tejföl szőke huszonéves csávó volt, és a testvére a szintén szőke Sue...
És persze, nem bánok én olyan változtatásokat, mint például, hogy a Nick Fury legyen néger, mert most a helyzete ettől nem változik meg drámaian, meg szerintem nem is sokan ismerték a karakterét annyira, hogy ez bárkinek feltűnő legyen, de azért ez a Johny karakter-váltás elég merész... és nekem sem tetszik (valószínűleg azért, mert fehérnek szoktam meg).
Pont annyire nem tetszik, mint ahogyan a pókembert egy 19 éves kölyök (!) színész fogja játszani..
4.
4.
Mindkettő gyalázatosan gagyi lesz, akárcsak az Ultron-os Bosszúállók. Már rég kisiklott ez a egész Marvel filmes faszság, szerintem.
2.
2.
DanielMcBas
Oké szóval Sue és Johny testvérek...az apjuk afro amerikai és a Fáklya is fekete bőrű de Sue fehér és még szőke is valaki aki jártas a bioszban vezesse már le nekem ezt egy Punett táblán :D
1.
1.
giga321
Ugyanez van velem is. Kb egyik sem érdekelt istenigazából, de az Ant-Manről mint karakterről sokat olvastam utána, higy miket tud, mi a története stb. A képességében rengeteg potenciált:látok és remélem jól megfogják oldani a filmben. De szerintem különáló hangya dilm folytatás nem igen lesz. Csak más filmekben fog felbukkani pl: most a Civil Warban.

F4 meg totál gidegen hagy. Megfogom nézni mert más úgyse lesz, de F4et már láttuk 2x is és annyira nem újdonság.
Ellenben a Hangya új hős, új sztori, új képesség. Nem reboot, nem remake nem folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...