SGF 2024: A Star Wars Outlaws fő sztoriszála 25-30 órás lesz

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 12.
  • Hír
Link másolása
A nyitott világú Star Wars-játék nem lesz szükségtelenül nagy, nem is keressünk benne töltelék-küldetéseket, sem egyéb időhúzó elfoglaltságokat. A kreatív rendező most elárulta, mennyi ideig tart végigjátszani a fő kampányt.

A Ubisoft látszólag tanult a nyitott világú játékaira jellemző korábbi hibákból, magyarán az Outlaws nem lesz szükségtelenül nagy, és a sztorit sem húzzák el a végtelenségig. A VCG-nek adott interjújában a kreatív rendező, Julian Gerighty elárulta, hogy a játék fő sztorija nagyjából 25-30 órás lesz. Akik pedig mindent ki akarnak maxolni, többféle játékstílust kipróbálva, akkor 50-60 órás játékidővel számoljanak.

Szóval akinek családja és munkája van, nem kell 200 órát beletennie ahhoz, hogy a játék végére érjen, ez nem az Assassin's Creed. Ráadásul egy viszonylag kisebb csapat dolgozik a Star Wars Outlawson, mint a kiadó más nagyágyúi esetében, ami szintén befolyásolta a fejlesztést. Az alábbiakban 24 percnyi új gameplay-t mutatunk Kay Vess kalandjából:

Minden bolygó körülbelül akkora lesz, mint 2-3 zóna együtt az Assassin's Creed: Odyssey térképén, de nem minden terület lesz egyforma. Mirogana városa például egy kompakt helyszín, ami sűrű és forgalmas városi élményt jelent.

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
memoryman
Ez is ment a listámra, bár még a másik kettővel sem játszottam.
4.
4.
csoki0619
3.
3.
Kamukaze
#1: Teljesen egyetértek!!
2.
2.
Shao Kahn
#1: Kíváló játék lesz ez, nagyon várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...