Hidetaka Miyazaki is el szeretné készíteni a Bloodborne PC-s portját

  • Írta: osan
  • 2024. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A PC Gamer interjújából kiderült, hogy a FromSoftware igazgatója, Hidetaka Miyazaki is örülne annak, ha elkészíthetnék a Bloodborne PC-s portját, azonban nem tőlük függ a döntés, hiszen a Sony-nál vannak a játék jogai.

A Bloodborne rajongóinak a karácsonyt jelentené, ha végre valahára bejelentenék, hogy PC-s port, esetleg felújított változat érkezik hőn szeretett játékukból, azonban erre sajnos még nem most fog sor kerülni. A FromSoftware méltán népszerű játéka PlayStation-exkluzív és már évek óta hatalmas igény van arra, hogy másik platformon is elérhető legyen a mára már klasszikusnak számító alkotás.

Ezzel Hidetaka Miyazaki – a cég vezérigazgatója – is tisztában van, ahogy azt elmondja a PC Gamer egyik interjújában. Mikor azt kérdezték tőle, hogy Ő személyesen szeretné-e látni egyszer, hogy PC-n is elérhető a játék, csak elnevette magát és azt mondta, hogy biztosra tudja, hogy ezek a srácok (közben rámutatott a FromSoftware producerére Yasuhiro Kitaora és Bobby Simpson fordítóra) meg akarják csinálni a PC-s portot.

Ha azt mondom, hogy én is akarom, akkor bajba kerülök...” – folytatta, majd hozzátette, hogy ez egy olyan dolog, amit ő egyáltalán nem ellenez. Elmondása szerint egyértelmű, hogy Ő is szeretné látni, hogy minél több játékos élvezze alkotását. Most, hogy már kezd kiöregedni a Bloodborne, és akár el is veszhet egy régebbi platform börtönében, időszerű lenne, hogy több emberhez eljusson az élmény.

10.
10.
nemfontos
Számomra ez a legjobb játék ebben a műfajban. Nagy kár lenne ha végül semmit nem kezdenének vele.
9.
9.
Spazz Maticus
#1: Vagy csak szimpla szófordulatok ezek, a cikkíró igyekszik használni gazdag anyanyelvét egyszerű sablonmondatok helyett... ;)
8.
8.
Duka Zoltán
Switch túl gyenge az ilyenekhez.
7.
7.
Trottenbauer
#3: Ez remek.Viszont most csak egy újabb kalitkába lesz zárva,mert se a 150 milliós Switch,se a 50+ milliós Xbox,se az iszonyat mennységű Mac,és a világ lakosságával egyező mobil tulajok nem kapnak BB-t.
6.
6.
Yonkou
#1: Előbb utóbb ennek a játéknak is leállítják az online részét, akkor ténylegesen csapdába esik, ugyanis ennek a játéknak egy fő aspektusa, mint a legtöbb fromsoft játéknak, a co-op, illetve az invasion system online... ugyan ez a legtöbb régi játéknál nem igaz.
Sajnálom aki ezt a játékot csak offline tolta. Invasion nélkül sokkal könnyebb és kiszámíthatóbb a játék...
5.
5.
Lényegtelen
#4: Láttad már az alábbit? Nagy eséllyel pályázhatnál, az itt jelen lévő buta emberek felvilágosításának apropóján:
https://www.gamekapocs.hu/hir/83945/csatlakozz_a_gamekapocs_szerkesztosegehez
4.
4.
zoli12i
#3: Nem helytálló. Azért létezik ez a IP, mert a Sony megrendelte és pénzelte. Ergo övéké az IP és azt csinálnak vele, amit akarnak.
3.
3.
sirdani
Mert itt konkrétan ez a helyzet. A fejlesztő dolgozni akar az alkotásán, új platformra is el szeretné hozni, de a jogok a Sony-nál vannak. Abszolút helytálló metafora.
2.
2.
Matt8888
1.
1.
Trottenbauer
Észrevettem,hogy sokszor vannak ilyen furcsa megfogalmazások(patform börtönében,túszul ejtve stb.),szigorúan konzol,azon belül is Playstation esetében,itt a Gamekapocson.
Miért volnának ezek bebörtönözve,hiszen senki sincs eltiltva attól,hogy vegyen egy PS4-et vagy PS5-öt,és játszon a Bloodborne-nal,vagy a többivel.
Akkor minden egyes régebbi játéknál,ami nem elérhető más platformon,oda lehetne írni ezeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...