The Occupation - nyomozás 10 percben

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 23.
  • Videó
Link másolása
A belső nézetű nyomozós thriller ugyan az eredeti tervek szerint még tavaly októberben kellett volna, hogy megérkezzen, de az új játékmeneti videó mellett kiderült az is, hogy most már tényleg csak pár hétre vagyunk a rajttól.

Egy oknyomozó újságíró bőrébe bújhatunk, akinek 1987-ben csak órái vannak hátra, hogy leleplezzen egy bombatámadást, így ennek megfelelően a játékban a legnagyobb ellenfelünk is az idő lesz. Az új gameplay jelenetben a játék azon részét ismerhetjük meg, amikor főszereplőnk rájön, hogy a helyi hírszerkesztők is nyakig benne vannak a támadásban, és cikkeikkel szándékosan félrevezetik az embereket. Mindezt ráadásul bizonyítani is tudnánk egy floppy segítségével, ami valahol az irodában van elrejtve.

A fejlesztők elmondása szerint a játékban kiemelt szerepet kap a környezet; ha tüzetesen megvizsgáljuk a különböző helyszíneket, akkor mindig többféle megoldást is találhatunk egy-egy probléma leküzdésére. A The Occupation március 5-én érkezik Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re.

2.
2.
georgie.70
Persze gondolom magától értetődően, magyar felirat ,magyarosítás nélkül,csak hogy mindenki értse:)) ISTENEM HOGY EZ TÉNYLEG SENKIT NEM ZAVAR.......
1.
1.
crytek
Szeretjük az ilyet. Jöhet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...