The Last of Us-folytatást teasel a zeneszerző?

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
Az idei The Game Awards díjátadón a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us: Part II is jelölve lett a legjobb zene kategóriában, aminek örömére a zeneszerző a köszönetmondó tweetjében egy könnyen félreérthető kijelentést tett.

Az idei Golden Joystick díjátadó mellett a The Game Awards egyik nagy befutója lehet a The Last of Us: Part II, hiszen tíz kategóriában is jelöltek a Naughty Dog legutóbbi alkotását, amik közül az egyik a legjobb zenéért járó díj.

Ezzel kapcsolatban mondott egy szívből szóló köszönetet a Twitteren a széria zeneszerzője, Gustavo Santaolalla, aki egy félreérthető mondattal - "ez még csak a kezdet" - zárta a posztját, amire csak rátett egy lapáttal, hogy a gratulációja mellett ezt külön ki is emelte a The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley.

Ennél több nem is kellett a rajongóknak, akik azonnal elkezdtek találgatni, hogy az argentin művész egy esetleges The Last of Us: Part III-ra utal-e ezzel a kijelentésével, vagy az HBO gondozásában készülő sorozatra - hiszen Neil Druckmann korábban már megerősítette, hogy az utóbbinak szintén Gustavo komponálja majd a zenéjét. Az sem kizárt, hogy a már többször lebukott multiplayer szegmens kaphat teljesen önálló zenei aláfestést.

7.
7.
Ps fanboy
#4: Ellie imunításával csak kellene kezdeni valamit. Én egy félig meddig happy end szerű lezárást simán eltudnék képzelni a harmadik rész végén, pláne, hogy totál életidegen az ilyesmi ettől a szériától. És csak azért mondom, hogy félig meddig, mert akkor Ellie például tuti, hogy belehalna, meg ki tudja még ki. De szerintem maga a játék világa, a karakterei és legfőképp mi rajongók, megérdemelnénk valami reménnyel telibb lezárást, főleg az eddigi két rész tükrében.
5.
5.
Kisjack241
Én szívesen játszanék egy játékkal, ami Thommy történetét mutatja meg Sarah halála után, abban a röpke 20 évben, amíg nem is látták egymást Joellel!
4.
4.
JohnSpartan
#3: Inkàbb egy előzményt tudnék elképzelni nem pedig valami folytatást mivel "szerintem" jobb ez így lezárva. Kerek tőrténet, ahol körbeért a kőrző. Ha folytatnàk az màr csak bőrlehúzás lenne és értelmét nem làtnám...
3.
3.
Ps fanboy
#2: Franc se kíváncsi egy előzmény részre. Zárják le!
2.
2.
Clayman
És a szavak elején volt nagyobb hangsúly ez miatt előzmény rész lesz...
1.
1.
Nate Hope
Vagy esetleg egy sztori DLC
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...