Jól jött a Battlefront II-nek az Epic akciója

  • Írta: gorien
  • 2021. január 26.
  • Biznisz
Link másolása
A Star Wars: Battlefront II támogatása tavaly tavasszal ért véget, ám az Epic Games Store nem is olyan régi akciója megmutatta, hogy van még érdeklődés iránta. Az EA hatalmas játékosszám-növekedésről számolt be.

Az Electronic Arts-féle Star Wars: Battlefront II pályafutása nem indult fényesen 2017-ben, a loot boxok körüli botrányokat az EA is megérezte, a hatásai pedig az egész játékiparon végiggyűrűztek. A játék fejlesztését ettől függetlenül nem hagyták abba, tavaly pedig szépen le is kerekítették egy utolsó frissítéssel. És habár ilyenkor szokott bekövetkezni egy live service-modellre épülő alkotás lassú haldoklása, az Epic egyelőre megmentette ettől a Battlefront II-t.

Két hete az Epic Games Store szokásos ajándékjátékai között a Battlefront II mindennel megpakolt Celebration Editionjét kínálták, amire rá is vetették magukat a játékosok. Az Electronic Arts tájékoztatása szerint ez a promóciós időszak 19 millió játékost csábított a játékba – a szerverek nem is bírták a terhelést. Noha az nem derül ki, hogy ez mind új játékos, vagy vannak-e köztük olyanok, akik szimplán a megugró népszerűség miatt kezdtek maguk is újra játszani, az EA mindenesetre köszöni a rajongók lankadatlan támogatását.

A Star Wars: Battlefront II PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is játszható.

9.
9.
pszihoapu
#5: lol
jah en is a game search kepernyo nezeset szeretem a legjobban a multiplayer jatekokban! :D
(sztem most probald ki amig van kikkel-ha nem esne le az ironia)
5.
5.
markoci555
megvettem téli leárazáson steam-en, kb amikor kedvem támadt kipróbálni bejelentették az ingyenességet, el is ment a kedvem, szépen kivárom, hogy lehűljön a dolog, gondolom nem lesz úgy se kihalt a játék, ha elszállingózik a legtöbje
4.
4.
crytek
#2: Fogyatékosok mindig lesznek akik accountot vesznek.... nem az eladó hibája. Ők csak pénzt akarnak keresni.. ha nem lennének debilek ilyen emberek se lennének.
2.
2.
Es kb egy het mulva ezek nagy resze nem dog jatszani, raadasul vannak olyanok is hogy valakik beregeltek 10-20 accot es aruljak ugy hogy epic acc bf2-vel lol...
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Hátha ennek köszönhetően újraindul a live service, hiszen ahogy a Disney mondta bőven lesz Star wars tartalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...