Harry Potter-sorozatot szeretne a Warner

  • Írta: gorien
  • 2021. január 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A WarnerMedia egyik legsikeresebb franchise-a a Harry Potter- és a Legendás állatok-filmekből álló varázslóvilág, így nem csoda, hogy a Warner és az HBO Max fejesei azon gondolkoznak, miként lehetne sorozattal is bővíteni.

A Harry Potter-filmek 2001-től kezdve voltak visszatérő vendégei a moziknak, hogy aztán később átadják a helyüket a Legendás állatok és megfigyelésüknek, amelynek a második része, a Grindelwald bűntettei is már több mint két éve debütált. A J. K. Rowling által létrehozott Wizarding World-franchise persze nem csak ennyiből áll – videojátékos fronton például a Roxfort múltjába kalauzoló Hogwarts Legacynek örülhetünk majd.

A Harry Potter-jogokat birtokló WarnerMediának pedig épp kéznél van az HBO Max, amit fel kell pörgetnie, nem ördögtől való hát az ötlet - amint arról a The Hollywood Reporter is értesült -, hogy a cég executive-jai épp arra keresik a megoldást, hogyan vihetnék el Harry Potter világát a streamingplatformra.

Az HBO Max és a Warner képviselői egyelőre csak keresik az írókat és azt az ötletet, amit sorozattá lehet formálni, ezért a projekthez értelemszerűen nem is tudunk kötni senkit. Egy darabig tehát még ne várjuk, hogy a varázslóvilág kisképernyőn tér vissza, de a mozikban 2022-ben találkozhatunk majd a Legendás állatok harmadik felvonásával, amiben már Mads Mikkelsen fogja alakítani Grindelwaldot.

7.
7.
Ooorky
#5: Don Dumbledor golyót adott neki, ettől megzakkant.
6.
6.
Juha
#5: Sorozatokkal az a bajom, hogy ha egy évadban nem pörgetik fel a hangulatot, akkor kuka, ha meg nagy az érdeklődés, akkor húzzák az eredetileg kitalált sztorit, amíg lehet. Feltéve persze, hogy van sztori a következő évadra is, nem akkor kell összelapátolni.
5.
5.
DarkCrash
Szerintem sorozatba baszo lenne. Jobb lenne mint filmbe suriteni. Sorozatban sokkal hosszabban el lehetne meselni akar egy elozmeny tortenetet. Mondjuk Voldemort fiatal kora hogy miert fordult rossz oldalra, mi vette ra erre az utra.
4.
4.
Marcus88
#3: Ez is jöhet vagy egy 7 rész utáni folytatás Harryékkel,bár erről már volt hír,hogy nem valószínű,hogy össze jön.
3.
3.
#1: Én még korábbra mennék vissza. Megnézném a 4 alapítót, Mardekárt kölcsönösen, meg hogyan alakult ki ez az egész varázsló társadalom, a minisztérium esetleg, ilyesmi.
2.
2.
Marcus88
#1: Erről amit írtál mindig is egy 2-3 részes mozi filmet szerettem volna.
a Star Warsba akárhányszor megláttam ezt a Adam Drivert,mindig Piton professzor jutott az eszebe,hogy eljátszhatná fiatalon.
1.
1.
n_csacsi
Szerintem Voldemort első "uralkodása" körüli időben kéne, hogy játszódjon. Esetleg egy fiatal Perselus, Sirious, Pettigrew és Lupin történetei benne a fiatal James és Lilly-vel?
Vagy vigyék el másmerre, de szerintem mindenképp a Harry Potter előtti időben kellene, hogy játszódjon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...