A nyerészkedők már rá is repültek a Frostpunk 2-re

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Éppen hogy bejelentették a Frostpunk folytatását, egyes online piactereken már fel is bukkant a játék, amivel csak az a probléma, hogy egyelőre a fejlesztők sem tudják, hogy mikor és milyen árcédulát akasztanak majd a dobozra.

Múlt héten jelentette be hivatalosan a 11 Bit Studios, hogy már javában készül a Frostpunk 2, ami első körben csak PC-n lesz elérhető, azon belül is a Steam, a GOG és az Epic Games Store digitális áruházában. Megjelenési dátumot egyelőre még nem kaptunk a bejelentés mellé, viszont ez nem akadályozott meg egyeseket abban, hogy már most pénzt kérjenek a játékért.

Az említett ajánlatok a Kinguin oldalán kerültek elő, amit nem is hagytak csípős szavak nélkül a készítők, hiszen a Frostpunk 2 premierdátuma egyelőre nem ismert, a játék hivatalos ára a 11 Bit Studiosnak is kérdéses, és még ők sem rendelkeznek beváltható kulcsokkal. Ezek fényében pedig megtéveszthető lehet az ajánlat a vásárlóknak, ugyanis az sem kizárt, hogy a fentebb említett platformok boltjain keresztül olcsóbban juthatunk majd hozzá a játékhoz.

A Kinguin pedig reagált is fejlesztők tweetjére, és bocsánatot kértek, amiért meg nem erősített információkat tettek közzé az oldalon a Frostpunk 2-t illetően. Az oldal üzemeltetője ezzel a lendülettel tisztázta, hogy egyelőre csak előrendelni lehet a játékot, és eltávolították a problémás részeket.

2.
2.
crytek
#1: Igen mert ezek az oldalak úgy tudják magukat fenntartani hogy mindent veszteséggel árulnak...

Nem mellesleg ebben mi a hír amúgy? Dying Light 2-öt majd 1.5 éve lehet megvenni
1.
1.
markoci555
1. Én ugyan úgy látom rákeresve, hogy előrendelhető kulcs, kb 11ezer Ft, tehát mi volt a "problémás rész" amit kiszedtek, ha ez a készítők szerint átverés?

2. Tegyük fel hogy betartják az ígéretet, és kapok kulcsot amint lehet.
Ha most megvettem volna azon az oldalon és később drágábban adják a készítők, mondjuk 2x annyiba, akkor hol a probléma? A készítő megkapja a valószínűleg teljes vagy közel teljes pénzt, a vevő kevesebbet fizetett.

Ha jól értem nem felhasználó adja, hanem "g2play" 5 csillagos SUPERSELLER, amire nem lehet rákattintani hogy ellenőrizzem, de keresésre kijön az oldal, ahol azt írja powered by kinguin, tehát gondolom csak ők fognak rajta veszíteni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...