Utolsó előzetesen a Kena: Bridge of Spirits

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
Holnap kerül boltokba a Ember Lab mesekönyvek legszebb lapjait idéző játéka, a Kena: Bridge of Spirits, ami a premier alkalmából megkapta utolsó kedvcsinálóját is. Ez a felfedezésre és a történet bemutatására koncentrál.

A Kena: Bridge of Spirits egy nagyon látványos és meseszerű kalandjátéknak ígérkezik, amiben a felfedezésen és a különböző rejtélyek megoldásán lesz a hangsúly, némi harccal fűszerezve. A játék főhőse Kena, akivel az a feladatunk, hogy helyreállítsuk az egyensúlyt gyerekkorunk otthonában, egy ősi faluban, ami egykor virágzó vidék volt. Kalandjaink során társakat is kapunk a Rot nevű apró lények személyében.

Ráadásul a Rotok nem csak biodíszletként követnek minket, a játékmenet során is szerepet kapnak. Segítségükkel lefegyverezhetjük majd az ellenfeleket, új képességekhez férünk hozzá, de a játék helyszínén elrejtett titkok felfedésében és az egyensúly visszaállításában is komoly szerepet fognak vállalni.

A Kena: Bridge of Spirits szeptember 21-én, azaz holnap jelenik meg PC-n (Epic-exkluzívként), valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

2.
2.
Merőkanál
Szépnek szép a játék de szerintem nem lesz nagy durranás hiányzik belőle valami .....
1.
1.
Macifasz
Mocskos mód várom a játékot, de bevallom, picit aggasztó,hogy még mindig nincs egy darab kritika/értékelés se róla sehol. És ha jól olvastam, csak holnap fognak aktiválódni, pedig reggel hattól már játszható a játék. Mondjuk az eddig megmutatott anyagok alapján nagyon meglennék lepdve, ha nem lenne jó, de azért na...az utolsó utáni pillanatig visszatartott értékelések az esetek nagy százalékában nem jelentenek túl jót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...