Egy Gravity Rush-film is készülhet a Sonynál

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A jelek szerint a Sony nagy tételben fogad a film- és sorozatadaptációkra, most épp a Gravity Rush feldolgozásáról pletykálnak.

Alacsonyan szállnak mostanában a Sony filmes és sorozatos feldolgozásairól szóló hírek: a hétvégén jelentettünk a Days Gone-moziról, tegnap pedig végre belenézhettünk az HBO-nál készülő The Last of Us-adaptációba is. Most pedig itt a következő pletyka, a Deadline értesülései szerint egy Gravity Rush-film is készül a PlayStation Productionsnél.

A lap úgy tudja, hogy a Gravity Rusht a Scott Free Productions segítségével filmesítik meg a japánok, íróként Emily Jerome (Panopticon), rendezőként pedig Anna Mastro (Másodszülött Királyi Sarjak Titkos Társasága) csatlakozott a projekthez. Tervezett premierdátumot egyelőre nem kaptunk, és az sem világos, hogy moziba szánják-e az alkotást.

Kifejezetten érdekes - bár a Sony adaptációdömpingjét látván nem annyira meglepő -, hogy a Sony a Gravity Rusht is feldolgozná, elvégre a megboldogult Japan Studio fejlesztése inkább rétegjáték - bármennyire is kiváló darab. Eredetileg 2012-ben jelent meg PlayStation Vitára, majd remasterelték PS4-re, míg végül a második rész már PS4-exkluzívként jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...