Feltörték a PlayStation 5-öt

Link másolása
Sikeresen feltörték a PlayStation 5 rendszerszoftverét, ám a kalózkodni vágyók még ne örüljenek előre, ugyanis van egy csavar a sztoriban.

Eddig kellett várni, feltörték a PlayStation 5 rendszerszoftverét, a történetben azonban van egy kis csavar, ugyanis a tíz hónappal ezelőtti, egész pontosan a 4.03-as verziószámú rendszert sikerült exploitolnia a moddereknek. Lance McDonald a Twitter-csatornájára feltöltött videójában egy egyedi forráskódot futtat a rendszeren, mellyel épp feltelepíti a régóta nem elérhető PT.-t, Hideo Kojima és Guillermo del Toro elkaszált horrorjátékának demóját.

Egyébként egy Webkit-sebezhetőséget kihasználva sikerült feltörniük a rendszert, ám az egyelőre elég instabil állapotban van: az esetek 30 százalékában működik csak. Egy másik lényeges szempont, hogy ezzel a trükkel csupán írási és olvasási jogokhoz férhetünk hozzá, futtatási joghoz nem, így hiába láthatjuk a videóban, hogy éppen a PT.-t telepítik, játszani ők sem fognak tudni vele. Szóval egy jó darabig nem kell még tartanunk attól, hogy elárasztják a használt piacot a feltört PS5-konzolok, mindenesetre ez egy intő jel lehet a Sonynak a későbbiekre nézve.

9.
9.
Sakee
#8: Az is egy dolog,de hogy emberek ezzel vágnak fel,hogy akkor sem veszem meg,meg hogy mekkora janik,hogy mindenük megvan, az a szép. Hazai mentalitás valahogy megrekedt a kilencvenes években ilyen szempontból.
8.
8.
Neo1989
Soha nem törettem fel konzolt pedig ismereteim szerint a PS3 /4 és az X360 is törhető volt. Mind úgy vannak meg a mai napig hogy nincsen belepiszkálva a rendszerbe.
2 hónapja vettem egy XSX-et az se lesz soha meg majd a PS5 Pro sem. (Ha kijött.)

Pedig én kizárólag csak SP-ben játszom szóval nekem hot mindegy lenne.
Ez mégsem teszem. Pc dettó.
Az persze más kérdés, hogy ha valakinek nincs jövedelme és anya/ apa nem veszi meg neki a játékot. Akkor ö beszerzi a tudjuk honnan. Ez szerintem megbocsátható.

De ha van jövedelmed mégsem vagy hajlandó pénzt áldozni a szoftverért az már undoritó szánalmas dolog.
5.
5.
Merőkanál
A SONY Találni fog gyógyírt a problémára ebben biztos vagyok
Nem tudom hogy ki hogy van vele de én nem élnék a lehetőséggel mivel hogyha csinálnak egy tényleg számomra jó játékot azért hajlandó vagyok fizetni így támogatva a fejlesztők munkáját
1.
1.
crytek
Akkor többet rá se dugom a netre azt később eladom majd valami warezmatyinak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...