Jó darabig kell még várnunk a The Witcher remake-jére

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A CD Projekt RED szerint csak a következő The Witcher-játék megjelenése után futhat be az eredeti rész remake-je - ez jó pár év várakozást jelenthet.

A CD Projekt RED a legutóbbi üzleti jelentése alkalmával szögezte le, hogy a The Witcher remake-je egy jó darabig nem jelenhet még meg: az újrázást csak a negyedik The Witcher-játékuk, a Polaris kódnéven futó projekt bemutatkozása után fogják piacra dobni.

"Úgy gondoljuk, hogy a remake nagy részben a Polarisban használt technológiákra fog épülni" - ezt Adam Kiciński, a fejlesztőcég vezérigazgatója mondta el a befektetőknek. "Habár részben párhuzamosan készül majd a Polarisszal, ha a Polaris elrajtolt, és minden elem végleges formát ölt benne, ezek egy része helyet kap a remake-ben is."

A rossz hír az, hogy egyelőre az új The Witcher céldátumát sem látjuk, ami aligha meglepő, hiszen a projekt előkészületei csak a nyáron vették kezdetüket. Az új rész már az ötödik generációs Unreal Engine-t használja majd, és a felújított kiadás is erre fog támaszkodni. Azt is tudjuk - és némileg megmagyarázza a hosszú fejlesztési időt -, hogy a készítők nyílt világú játékként hoznák vissza a címet, vagyis nem félnek alaposabban is újragondolni azt.

A Cyberpunk 2077 rajongói se számítsanak egyhamar a folytatásra: szintén most derült ki, hogy a CD Projekt RED csak a Phantom Liberty érkezése után, vagyis valamikor jövőre kezdi meg az új rész előkészületeit. A lengyel csapat nagy része egyébként erre a kiegészítőre fókuszál jelenleg, a stúdió durván negyede pedig az új The Witcherrel van elfoglalva.

3.
3.
Ooorky
Ajvé, a Cyberpunk-ra is jó darabig vártunk...
2.
2.
crytek
Nem baj. Tonnányi játszani való van úgyis
1.
1.
hedzsooo
Jodarabig varnunk kell a Witcher 1 remake-re de nem baj, mert tudjuk hogy faxantos lesz majd, megeri ra hat varni! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...