Új IP-n dolgozhat az A Plague Tale fejlesztője

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 24.
  • Biznisz
Link másolása
A Microsoft Flight Simulator és az A Plague Tale-játékok fejlesztői megújították a Focus Entertainmenttel az együttműködési szerződésüket, és egy új franchise lehet születőben.

Az Asobo csapata az utóbbi négy évben nem lőtt mellé. A 2019-es A Plague Tale: Innocence egy emlékezetes játék lett, és el is indította a franchise-t az útjára, hisz a tavalyi A Plague Tale: Requiem is annyira sikeres lett, hogy már készülőben lehet a trilógia harmadik része. És ezek mellett a stúdió elkészítette a 2020-as Microsoft Flight Simulatort is, ami műfaján belül kétségtelenül a legambiciózusabb és legrészletgazdagabb élményt kínálja, sőt már készülőben van a 2024-es verzió is.

Amicia és öccse történetét a Focus Entertainment adta ki, és a legutóbbi befektetői jelentés alapján a két francia cég megújította a partneri kapcsolatát. Ennek fényében nemcsak a rebesgetett harmadik Plague-játékot fogja kiadni a Focus Entertainment, hanem a jelentésben megemlített vadonatúj franchise-t is, amit az Asobo fejleszt majd.

Ha megnézzük a stúdió eddigi portfólióját, akkor abban egyetérthetünk, akár egy narratív játékról, akár egy járművekre összpontosító, esetleg szimulátor jellegű élményről lesz szó a titokzatos IP kapcsán, rosszul biztosan nem fogunk járni. Az már más kérdés, hogy mikor tudhatunk meg többet a projektről, és hogy mi érkezik előbb: az új cím, vagy az A Plague Tale harmadik része?

1.
1.
memoryman
Az részt az Epicnek köszönhetően ingyen megkaptam és nagyon szerettek. A második rész bent van game passban, de még vár a végigjátszásra. Várjuk szeretettel az új játékjukat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...