Nem érkezik több PvE tartalom az Overwatch 2-be

  • Írta: osan
  • 2024. március 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Problémák vannak az Activision-Blizzard háza táján, és ez az online lövöldéjüket is érinti. Lapértesülések szerint nem kap több tartalmat az Overwatch 2 PvE módja, sőt az eddigi küldetéseket fejlesztő csapat is veszélybe került.

2023-ban 3 küldetés érkezett az Overwatch 2 PvE módjához, azonban ezek nem vonzottak be elég játékost ahhoz, hogy a cég további tartalmakkal foglalkozzon – derül ki a Bloomberg cikkéből. Sőt, a lap forrásai szerint a jelenleg is zajló és az egész céget érintő elbocsájtásokat a PvE-részleg is erősen megszenvedte.

A cikk még arra is kitér, hogy 2023 vége felé a fejlesztőcsapatnak elmondták, hogy „a játék gyér pénzügyi teljesítménye alapján nem kellett volna kapniuk semmit” – utalva a teljesítményalapú bónuszokra.

Pár napja Aaron Keller több barátságos újítást is bejelentett – amikkel valószínűleg a játék megítélésén és a játékosbázison próbálnak javítani – köztük azt is, hogy a tizedik szezonnal érkező hős, Venture és az őt követők már a megjelenésük napján elérhetőek lesznek mindenki számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...