Mégis a Microsoft finanszírozza a Toys for Bob következő játékát

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Skylanders, Spyro és Crash Bandicoot mögött álló fejlesztőcsapat a múlt hónapban bejelentette a függetlenségét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kiadóként ne állhatnának a Microsoft ernyője alá.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Toys for Bob elválik az Activision Blizzardtól, és újból indie csapatként fognak működni. Azt már akkor is tudni lehetett, hogy szoros kapcsolatban maradnak majd a Microsofttal és már dolgoznak a következő játékon, aminek a címe továbbra is titok.

Február végén Paul Yan és Avery Lodato a stúdió vezérei elmondták, hogy bár önállóak lesznek, dolgoznak egy potenciális megegyezésen a Microsofttal. A Windows Central híradása szerint megtörtént a megegyezés a két vállalat között, vagyis az új cím kiadásáért és finanszírozásáért is a redmondi óriáscég felel majd..

A portál egy olyan forrásra hivatkozik, aki nemrég részt vett egy megbeszélésen, ahol Matt Booty az Xbox Game Studios vezetője mondta személyesen, hogy megegyeztek a Toys for Bobbal. A közösen fejlesztett játék címe azonban itt sem hangzott el, csupán annyi, hogy “hasonló lesz majd, mint azok a játékok, amelyet a Toys for Bob korábban is készített.”

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...