Újra szigorít a felhasználói feltételeken a Twitch

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Igen, már megint a szexi közvetítésekkel van gond, újabb fejezethez érkezett a platform és a streamerek csatája. Mostantól nincs több zöld nadrágos stream. Legalábbis a streaming platform reményei szerint.

Március 29-től tilos lesz olyan tartalmat közvetíteni a platformon, ami “huzamosabb ideig intim testrészre fókuszál”, külön kiemelik a fenék, a mell és az ágyék tájékát – számolt be a változtatásról az Eurogamer.

Az okot nem kell sokáig keresni, nem olyan rég bejárta az internetet a videó, amin Morgpie, az egyik streamer egy zöld nadrág segítségével a saját testét alkalmazta képernyőként. Morgpie példáját aztán többen is követték.

A felnőtt tartalmat közvetítő, vagy legalábbis arra erősen hajazó streamerek és a Twitch csatája már egy ideje tart. Tavaly először enyhítettek a szabályozáson, majd a “művészi ábrázolásmód” elterjedésével újra szigorítottak. Idén pedig már volt probléma a “meztelenségre utaló” megjelenéssel is, a mellkasukat a közvetítésben fekete téglalappal takaró streamerek miatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...