Nyílt világú lehet a The Sims 5

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 31.
  • Pletyka
Link másolása
Egy adatbányász a fejlesztés alatt álló játék egyik tesztverziójából megszerezte a teljes pálya térképét. A képek, valamint a szivárogtató leírása alapján a következő The Sims-játék újra nyílt világú lehet.

Redditen jelent meg egy poszt, amely állítólag a készülő The Sims 5 teljes térképét mutatja – számolt be az Insider Gaming. A legelső képen pirossal jelölt terület volt az, ami a teszt során elérhető volt, a pálya többi részét a poszt írója bányászta ki a fájlok közül, így állt össze a folyóval kettéválasztott pálya.

Az adatbányász leírása alapján van rá esély, hogy a játék Párizsban fog játszódni, erre is talált ugyanis utalásokat a fájlok között, illetve elmondta azt is, hogy van rá esély, hogy a játék nyílt világú lesz. Emellett kiderült, hogy ez (az egyébként rendkívül korai) verzió kifejezetten jól optimalizált, még mobil eszközön is probléma nélkül fut 30 fps-sel.

Fontos azonban hozzátenni, hogy az adatbányász által megszerzett verzió több, mint egy évvel ezelőtti, azóta rengeteg változás lehetett, mindenesetre elkezdhetnek reménykedni azok, akik kedvelték a The Sims 3 nyílt világát.

2.
2.
duxyd3
#1: Igazából csak a Sims 3 volt igazán nyílt világú, valós időben tudtad megnyitni a térképet (töltőképernyők nélkül).
1.
1.
GAMEROD
Mind nyíltvilágú volt eddig is, vagy tévedek? Még az első része is valamilyen szinten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...