Véget ért a Minecraft-film forgatása

  • Írta: szlav
  • 2024. április 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Jason Momoa, Jack Black és a stáb többi tagja egy közös fotóval ünnepelték meg, hogy sikeresen befejeződött az élőszereplős Minecraft-mozifilm forgatása. Már csak az utómunkálatok vannak hátra.

Habár sokat húzták-halasztották a Minecraft-filmet (eredetileg 2019-re ígérték), nagyon úgy fest, hogy nemsokára tényleg vászonra kerülhet a voxeles túlélőjáték élőszereplős feldolgozása. Egyenesen Jason Momoától érkezett ugyanis a hír (a lenti kép kíséretében), miszerint a forgatás sikeresen véget ért. Momoa egyébként élete egyik legnagyszerűbb időszakaként jellemezte az új-zélandi forgatást, többször is köszönetet mondva a szigetország népének.

Habár egyelőre még nem tudjuk, hogy hogyan is fest majd a kockás vadon az élőszereplős feldolgozásban, az egészen biztos, hogy egy igen erős stáb áll a projekt mögött. A színészgárda élén Jason Momoa és Jack Black áll (utóbbi lesz a főszereplőnk, Steve!), de Kate McKinnon, Emmy Myers, Jemaine Clement, Daniele Brooks, Sebastion Eugene Hansen és Jennifer Coolidge is feltűnnek majd a filmben.

A rendezésért egyébként a Napoleon Dynamite rendezője, Jared Hess felel, miután a korábbi direktor, Rob McElhenney elhagyta a projektet. A forgatókönyvet Chris Bowman és Hubbel Palmer vetette papírra.

Szintén jó hír, hogy már fix premierdátumunk is van! Amennyiben minden utómunkálat zökkenőmentes lesz, mindössze egy év múlva, egész pontosan 2025. április 4-én már moziba is kerülhet a Minecraft-film.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...