Kártyajáték is lesz a Star Wars Outlaws-ban

  • Írta: osan
  • 2024. április 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem túl meglepő, hogy a készülő Star Wars-játékban majd kártyázással is elüthetjük az időnket, pontosabban Sabacc-kal, egy póker-blackjack hibriddel. Ez lesz az első alkalom, hogy a kártyajáték videojátékban köszön vissza.

Kezd nagy lenni a Star Wars Outlaws körül kialakult médiacunami, a rajongóknak nem tetszik, hogy szezonbérlet érkezik hozzá, a Ubisoft pedig erre egy felettébb semmitmondó választ adott, azonban most nem a botrányt kísérjük, hanem azt, hogy kártyázni is fogunk majd tudni a játékban.

A GamesRadar munkatársai vették észre, hogy az ESRB-besorolása a játéknak többek között azt is leírja, hogy „a felhasználók fogadhatnak a játék során játékbéli valutával a Sabacc-ra, egy blackjack-szerű játékra.” A Sabbacc először 1989-ben tűnt fel és olyan törvényen kívüliek űzik, mint Han Solo vagy épp Lando Calrissian.

 A kártyajáték tényleg a 21-ezéshez hasonló, annyi különbséggel, hogy a tökéletes érték jelen esetben a 23 lesz. A pakli maga 76 kártyából áll, 60 kártya a megszokott négyes elosztásban, illetve 16 különleges kártya, mind egyedi értékkel. Nem tudni még, hogy kötelező lesz-e kártyázni az Outlaws-ban, vagy hogy lesz-e valami különleges jutalom, amit sok kártyázással nyerhetünk el, sőt még azt sem, hogy hol lesz alkalmunk leülni egy-egy kártyapartira.

1.
1.
Shao Kahn
Nekem mindegy milyen kártyajáték lesz benne, mindaddig amíg nem lesz kötelező, hanem csak melléktevékenység marad, és így nem teszi tönkre a játékélményemet. Ez volt a bajom anno a Trails of cold steel 3-al is. Ott kötelezővé tették a kártyajátékot, így vért izzadva tudtam végigvinni azt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...