Need for Speed: Heat PC, PS4, XBOXONE

A franchise vadonatúj része, amely az utcai versenyek világába kalauzol el minket.
1565974800

Need for Speed: Heat - nem lesznek loot boxok

Fizetős autócsomagok viszont igen. Az EA szakított a Need for Speed: Payback rendszerével, így várhatóan nem találkozunk majd valódi pénzzel megvásárolható, véletlenszerű jutalmakat tartalmazó csomagokkal.
1565790120

Trailerrel mutatkozott be a Need for Speed: Heat

Hivatalosan is lerántották a leplet a Need for Speed-sorozat következő felvonásáról, a Heatről. A játék még novemberben megjelenik, és kiadós szerep jut majd benne az illegális utcai versenyzésnek.
1565773200

Női főszereplővel érkezik az új Need for Speed?

Igaz, ez egyelőre még nem nyert hivatalos megerősítést. A mai napon, délután 4 óra körül végre lerántják a leplet az EA vadonatúj versenyjátékáról, de előtte lássuk, mire is számíthatunk majd a szivárogtatások szerint az új epizódtól!
1565614800

Hamarosan leleplezik az új Need for Speedet

Méghozzá úgy néz ki, hogy két nap múlva, vagyis szerdán számíthatunk a hivatalos bejelentésre. Legalábbis erre enged következtetni a franchise honlapján felbukkant visszaszámláló.
1564484425

Idő előtt lebukott az új Need for Speed-játék

Nagyon úgy fest, hogy az idei E3-at kihagyó új Need for Speed a hamarosan kezdődő Gamescomon mutatkozik majd be. Kár, hogy az osztrák Gameware áruházlánc idő előtt lebuktatta a játékot.
1559136600

E3 2019: Nem látjuk majd az új Need for Speedet

Habár az Electronic Arts idén nem tart hagyományos sajtókonferenciát, a játékaival lehet majd találkozni az E3-mal párhuzamosan futó EA Play során. Kivéve az új Need for Speeddel, azt még nem mutatják be júniusban.
1549454418

Jön az új Titanfall, NFS és Plants vs. Zombies

Megérkezett az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedévét taglaló jelentés. A cég bevételei alulmúlták a várakozásokat, de a kiadó mégis bizakodva tekint a jövőbe, hiszen a nagy frencsájzok egytől-egyig új részt kapnak.