Hamarosan leleplezik az új Need for Speedet

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 12.
  • Teaser
Link másolása
Méghozzá úgy néz ki, hogy két nap múlva, vagyis szerdán számíthatunk a hivatalos bejelentésre. Legalábbis erre enged következtetni a franchise honlapján felbukkant visszaszámláló.

Pár hete ütötték fel a fejüket az első konkrétabb pletykák és szivárogtatások a Need for Speed következő epizódjáról, mely az osztrák Gameware áruházlánc adatai szerint Heat alcímmel fog majd megérkezni az idei év során.

A mai napon elindított, a bejelentést teaselő hivatalos visszaszámláló augusztus 14-én, vagyis szerdán, 16 órakor jár le, így feltételezhető, hogy noha az E3-at kihagyta a széria, a Gamescomon talán már konkrét felvételeket is kapunk a folytatásról - főleg, ha igaznak bizonyulnak a korábbi ígéretek, és még idén lesz esedékes a hivatalos megjelenés.

A sorozat legutóbbi tagja a 2017-ben PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Need for Speed: Payback volt, mely közel sem emlékeztetett a szebb időket is megélt franchise legendás epizódjaira, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy az idei játék képes lesz-e visszaállítani a sorozat régi dicsőségét.

47.
47.
PS4jacksony
#41: Technológiai akadálya pedig nem nagyon van már ,hogy jót csináljanak ha évtizedekkel ezelőtt lást Grid 1 - Dirt ....Azokban bizony még mai szemmel is vállalhatóbb fizika meg törésmodel van mint ezekben a " Nagyágyúkban,, Még ma is szívesen játszok velük...
45.
45.
Obi Wan Kenobi
#44: Mi a kurva anyám 18-as egy need for speedben.. :D
44.
44.
crytek
A szivárgás szerint egy sötétebb és komolyabb történet vár ránk, egy teljesen nyílt világban. A korábbi epizódokkal ellentétben itt nem lesz szükségünk folyamatos internet kapcsolatra a játékhoz, ami valószínűleg sok NFS rajongónak jóleső hír lesz.

A megjelenítésért valószínűleg ezúttal is a Forstbite felel, így PC-n rengeteg beállítási lehetőséget kapunk. A grafikai részleteken túl élvezhetjük még az esős időjárást, de off-road versenyzést nem. Az autók azért sérülnek majd, így érdemes lesz nem a falon kanyarodni, ha el akarunk jutni a célig.

A játékban nem lesznek napszakok, az egész éjszaka játszódik , de lesz lehetőségünk egyes versenyeket és küldetéseket nappal lepörgetni. A sztori főszereplője egy nő lesz.

A fentieken túl még pár apróság:

A Ghost ezt a játékot fogja alapként kezelni a jövőbeli NFS címekhez
Árkádos vezetési élmény
A tuningolás hasonló lesz, mint a 2015-ös NFS-ben
A grafika hasonló lesz a 2015-ös NFS-hez
Lesznek rendőrök és üldözés
Benzinkutaknál rakhatjuk rendbe a járgányokat
Menő versenyek
+18-as besorolás
43.
43.
Obi Wan Kenobi
#40: Ezt észre se vettem.. :( Lehet túl OP lenne, ha egy az egyben betették volna a Paybackbe.
41.
41.
PS4jacksony
#18: Nekem is ez a bajom a Forzákkal bár gyönyörűek tényleg de a fizika phejj ötezerrel a havon bármilyen kanyart beveszel Lambóval neki a kőrakásnak mint ha hungarocell lenne de az autónak kutya baja.Értem én,hogy árkád de ez szerintem inkább egyfajta "összecsapottság mint árkád,,,,
Ilyen fizikával ha ezt egyáltalán lehet annak nevezni a Forzákat inkább valamilyen Rajzfilmes grafikával tudnám elképzelni.
Lehet velem van a baj de a FH4 kipróbálása után én azonnal töröltem a demót.Nekem ez olyan ha autós játékot csinál valaki valósághű grafikával akkor egy kőrakásnak vezetve az autót minimum roncsá törjem.
Elvégre a COD és Batlefield játékokban sem tapadó korong jön a gépfegyverekből ott érdekes mindenki elvárja,hogy minnél valódibb legyen az autós játékoknál mi ez az ordenálé nagy igénytelenség kérem ?Látvány ok a többi meg jó van az úgy ? ??
40.
40.
Krezy
#34: Hogy ha jobban bele akarunk menni akkor az ami a Payback-ben van nem ugyan az ami a 2005-ös MW-ben :( Az Eredeti egy pálya autó amit az utcára hoztak, egy GTR ,látszik is a játékban,hogy szarrá van bukócsövezve és 1 ülés van benne,a kipufogója meg oldalt van :P

https://static.carthrottle.com/workspace/uploads/posts/2017/08/76364264de4a068a95af941292c9ad2e.jpg
39.
39.
Obi Wan Kenobi
#37: Nem az egyetlen. Forza Horizon 2,3,4.
38.
38.
Obi Wan Kenobi
#35: Ez még az E46-os volt, az nem volt szar.
37.
37.
m3gtr
NFS az egyetlen autós játék ami kormánnyal irányíthatatlan. Egy autós játék érteeed amit nem lehet kormánnyal játszani vicc......
35.
35.
Ooorky
#34: Akkor egész élethű.
34.
34.
Obi Wan Kenobi
#32: És a legendary BMW M3-at is elloptam a rendőrök elől, és kiderült hogy egy szar kocsi ebben a játékban.. :(
33.
33.
Obi Wan Kenobi
#32: De, volt már garázs. Kettő is volt, és egy nissanom is volt, ami elvileg valami gift kocsi.
32.
32.
Anti4730
#31: Annal a resznel meg meg sem nyilik a garazs sem, szoval kb eselyt se hagytal a jateknak:)
31.
31.
Obi Wan Kenobi
Csak legyen jobb mint a Payback. Utáltam a tuning rendszert, teljesen inkonzistens volt, új sárvédőért törj szét X mennyiségű hirdetőtáblát, a kártyás rendszerről pedig ne is beszéljünk. Az irányítás az egyetlen ami korrekt volt, de nagyon hamar abbahagytam. Odáig mentem el hogy a kaszinós fószer kocsiját vittem valahová.
30.
30.
Őrnagy
#15: A cím rémlik. Biztos játszottam vele, mert régen, mikor még becstelen voltam, minden autós játékot lehúztam. De hogy melyik ez a game pontosan, tudja a fene már.
29.
29.
Őrnagy
#13: Igen, a Carbon volt, köszi mindenkinek!
28.
28.
FrankBlack
#27: Hasonló arcade vezetést tapasztalok mostanában a Forza Horizon 4-ben. Klasszikus, veterán amcsi autók esetében legalábbis. A The Crew is valami hasonló akart lenni (az Ubi Reflections is besegített a fejlesztésbe) de a végeredmény sajnos nem igazán olyan lett...
27.
27.
Juha
#23: Valaki említette a Driver-t (SF, gondolom), abban pl. tökéletes az arcade-vezetés szvsz., a belső nézet is nagyon jól meg van csinálva (nem csak 180 fokban rángatja a kormányt pl.), ott én élveztem simán "átszállni" másik autóba, hogy azt is vezethessem. A sztoriból eredő "félpercenként új autót zúzunk le" stílus viszont szerintem túl sok volt, persze mindenki azt álmodik, amit (nem) akar.
26.
26.
FrankBlack
#22: „később reagál a játék a lenyomott gombokra, mint ahogy azok le vannak nyomva.. „

Én is így érzem. A borzalmas fizika, és AI mellett emiatt utálom az utóbbi NFS játékokat. Persze meg lehet szokni, én abba a 2015-ös Underground reboot jellegű cuccba tettem vagy 70 órát, de akkor is borzalom az az irányítás, ami késik. Mintha lenne egy lag, nem elég reszponzív. De akkor a Payback-ben már rendben van? Ott már jó, vagy jobb lett?
25.
25.
Krezy
#22: Ne is mond ,az a fél másodperces késés teljesen lerágott (muszáj volt hozzá szoknom mert nagyon pangtam egy autós címre ,akkorra már szenesre pörgettem a Driveclub-ot :P ),de legalább nagyjából sikerült a Payback-be kijavítaniuk.
24.
24.
Krezy
#23: Szerintem nekem pont az a probléma benne, hogy az utóbbi 2-3 rész irányítása teljesen más irányba ment el a régiektől :)
Ettől függetlenül leárazva megfogom venni az újat is ,mert némileg hiánypótló tud lenni,hiszen eléggé ritka a tuningolás lehetősége a mai autós címekben.

Örülök neki,hogy neked tetszik,nem lehetünk egyformák :D
23.
23.
Anti4730
#21: Kedvenc reszem a payback, sokat toltam, nem tudom mi olyan tré neked az irányitásban, nagyban hasonlit a rivals, meg a 2015 os reszhez apro elteresekkel. Nade mindegy en orulok az uj need for speednek, es remelem nem fog kihalni a,sok alaptalan fikazas miatt.
22.
22.
kryszisz
#21: Hát, én CoD-ot nem próbáltam konzolon, de FC 5-öt kipróbáltam havernál PS4-en, valami botrány benne a lövöldözés, úgyhogy ebben látatlanban is igazat adok:D Payback-et toltam egy pár órát, nekem amúgy bejött a vezetés, sokkal inkább, mint a '15-ösben, ahol ez a derék Ghost azt nem vette észre, hogy később reagál a játék a lenyomott gombokra, mint ahogy azok le vannak nyomva..egy autós játékban, ahol kb. tizedmásodperceken múlik minden. Na az volt az igazi katasztrófa:D
21.
21.
Krezy
#17: Aki meg azt mondja,hogy az irányítás jó az még nem játszott normális irányítással rendelkező árkád autós játékkal..
Youtube? Játszottál te egyáltalán ezzel a játékkal vagy csak videón láttad? :'D
Platina a játék ,minden versenyt és kihívást sikerült átvinnem mégis azt állítom,hogy egy okádék az irányítás , de durva..yé..=/
Ez olyan különbség mint amikor FPS játéknál játszol egy Far Cry Primal-al és egy Cod mondjuk BO 4-el.
Az FC ben mindenkit le lehet lőni ,a játékot is kilehet vinni az irányítása mégis fapados marad ,ellenben a Cod-al aminek szinte a legtökéletesebb irányítása van konzolon az fps játékok közül(még ami nagyon jó az a Titan fall 2 és a Killzone irányítása.),aki pedig ellen érveli ezt az valószínűleg nem próbálta mind2 címet ,irányításban ég és föld..
20.
20.
Darksiders84
#18: Én még ha jól emlékszem X360-on és azt hiszem igen Rockstaros volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...