Surviving the Aftermath PC, PS4, XBOXONE

Kolóniaépítő játék a Surviving Mars nyomdokaiban.
1700160148

Ingyen tölthető az Earthlock és a Surviving the Aftermath az Epictől

Csütörtök este van, így érdemes ellátogat az Epic Game Store-ba az eheti grátisz címekért. A '90-es évek RPG-i elevenednek meg ezúttal, de a poszt-apokaliptikus városépítő stratégiák szerelmesei is jól járnak.
1699547179

Egy túlélőhorror az Epic legújabb ingyenes játéka

Az Epic Games Store ma 17:00 órakor tette elérhetővé a legújabb díjmentesen vihető videójátékát, ami nem más, mint a Golden Light! Ezen kívül persze már megtudtuk a jövőheti felhozatalt is.
1636959600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz már túl sok sűrű hetünk ebben az évben a játékmegjelenések szempontjából, de az elkövetkező napokat alaposan megnyomják a kiadók és fejlesztőcsapatok. Lássuk a heti termést!
1635411600

Surviving the Aftermath - itt a megjelenési dátum

A Surviving Mars után újabb kolóniaépítős játékkal jelentkezik a Paradox és az Iceflake Studios. A Surviving the Aftermathben nem a vörös bolygót, hanem a lepusztult Földet kell túlélnünk, és már tudjuk is, mikor ér véget a korai hozzáférés.
1632465000

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.
1630596600

Lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója

Három év után elhagyja a cégvezetői posztját Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. A svéd játékkiadó élére a vállalat korábbi CEO-ja, Frederik Wester tér vissza.
1603900800

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.
1595008800

Újabb fejlesztőstúdiót vásárolt a Paradox

Nem áll le a Paradox Interactive nagy bevásárlása. Ezúttal a Surviving the Aftermathot jegyző Iceflake Studios csapatára ugrottak rá a svédek, így egy újabb tehetséges RTS-gyáros stúdiót tudhatnak a zsebükben.
1571486400

PDXCON: A Paradox bejelentései egy helyen

A hétvégén tartják Berlinben az idei PDXCON-t, a Paradox házi rendezvényét, ahová természetesen számos bejelentéssel készült a cég. Bemutatkozott a Crusader Kings III és a Surviving Mars utódja is.
1570467600

Folytatást kap a Surviving Mars

Surviving the Aftermath néven kap folytatást a Haemimont Games és a Paradox kolóniaépítős játéka. A kiadó egy rövid teasert is bemutatott, ezzel készülve a PDXCON-on esedékes teljes leleplezésre.