PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.

Kiderült a Sony Game Pass-kihívójának árazása?

A VentureBeat szakírója, Jeff Grubb a Grubbsnax műsorának legutóbbi adásában elárulta, nagyon közel van már a Project Spartacus kódnéven futó Game Pass-kihívó bemutatkozása, ráadásul az árazásról is vannak információi.

Így fog kinézni a PlayStation VR2 headsetje

Azt már tavaly láthattuk, miként fog kinézni a Sony következő VR-eszközének kontrollere, most azonban már azt is megmutatták, mit fogunk a fejünkre húzni, amikor bekapcsoljuk a PlayStation VR2-t.

Ingyen multizhatnak a hétvégén a playstationösök

"Kódolatlan" hétvégét tart a Sony, ami az esetünkben azt jelenti, hogy a PlayStation-játékok multiplayer részéhez PlayStation Plus nélkül is hozzáférhetünk majd. Az akció hétfő estig él!

Betett a chiphiány, visszaestek a PS5 eladásai

Nem hozta a Sony videojátékos részlege a cég várakozásait, miután a globális készlethiány miatt a tervezettnél kevesebb PS5 talált gazdára. Emiatt a PS4 számaitól is elmarad az új konzol.

Sony: az MS-nek tartania kell a megállapodásokat

A Sony sajtóosztálya közleményt adott ki azután, hogy kiderült, a Microsoft közel 70 milliárd dollárért felvásárolja az Activision Blizzardot. A megállapodás a japán cég részvényeire is kihatott, és bizony a PlayStation-ágazat jövőjét is befolyásolhatja.

Mégsem jön a visszafelé kompatibilitás PS5-re

A napokban körbejárta a világhálót a hír, miszerint a PlayStation Store kínálatában PlayStation 3-játékok is felbukkantak a PlayStation 5-ön, ezek között pedig bőven akadtak olyanok, amelyek a PS Now keretein belül nem érhetőek el az új konzolon.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Frissítve: Nem árul több PS Now-kártyát a Sony

A Sony állítólag utasította az Egyesült Királyság kiskereskedőit, hogy a jövő héttől vonják ki a forgalomból a boltjaikban kapható PlayStation Now-előfizetőikártyákat. Küszöbön a Game Pass kihívójának bejelentése?

Februárban jön a következő State of Play?

Az iparági bennfentes információk kapcsán mindig jól értesült Tom Henderson arról írt a Twitter-oldalán, hogy a következő hónapban újabb State of Play-műsorral jelentkezik a Sony, ráadásul ezúttal egy egészen nagyszabásúval.

VR-os Horizonnal érkezik a PlayStation VR2

A Sony is képviseltette magát az idei CES-en, ahol az új PlayStation VR kapcsán osztott meg velünk friss részleteket. Kiderült például, hogy az eszköz hivatalos neve PlayStation VR2 lesz, és egy VR-os Horizon-játék is bemutatkozott.