PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.
Típus:

A hardcore játékosokra fókuszál majd a PS5

A Wall Street Journal beszámolója szerint a Sony elnöke, Kenichiro Yoshida egy befektetőknek tartott előadáson megerősítette, hogy a következő generációs PlayStationnel is a keményvonalas játékosokra fognak koncentrálni.

Nem érkezik új PS VR a PlayStation 5 startjára

A Sony illetékese megerősítette, hogy nem érkezik új PlayStation VR a cég következő generációs konzoljának premierjére. A meglévő modellel használhatjuk majd a PlayStation 5-öt. Legalábbis kezdetben.

Jövő áprilisig biztosan nem jön a PlayStation 5

Szépen lassan körvonalazódnak a PlayStation következő generációjának részletei. A specifikáció mellett az árcetli kapcsán is beindultak már a találgatások, most pedig az is kiderült, hogy egy darabig még várni kell a megjelenésre.

Mi a helyzet a PlayStation 5 árával?

A héten megkaptuk az első hivatalos konkrétumokat a következő generációs PlayStationről. Sokan már malacperselybe gyűjtik a pénzt az új konzolra, de vajon a Sony hogyan nyilatkozik a masina áráról? A hajtás után kiderül.

A Sony belsős stúdiói már a PS5-re fejlesztenek

A Niko Partners elemzője, Daniel Ahmad a ResetEra fórumán hintette el, hogy a Sony elkészült a PlayStation 5 fejlesztői változatával, a belsős stúdiók pedig már meg is kapták őket, így megkezdődtek a fejlesztések is.

A Square Enix már a PS5-re fejleszt

Egy LinkedInen is megtalálható önéletrajz szerint a Square Enix év elején alapított és masszív veszteséget termelő belsős stúdiója, a Luminous Productions állítólag már PlayStation 5-re fejleszt játékot.

A Sony már dolgozik a következő PlayStationön

Kenichiro Yoshida, a Sony vezérigazgatója a Financial Times magazinnak adott interjújában hivatalosan is bejelentette: a japán vállalat már dolgozik a következő PlayStation konzolon.