PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.
Típus:

Így fest majd a PlayStation 5

Tegnap kisebb meglepetésre magát a PlayStation 5-öt is megmutatta a Sony a bemutatójában, egyúttal pedig az is kiderült: lemezmeghajtó nélküli változat is érkezik a konzolból.

PlayStation 5-bemutató - itt tudod visszanézni!

Este 10 órakor indul a várva-várt PlayStation 5-show, ahol végre nagyobb rálátást fogunk kapni arra, hogy milyen játékokkal indítja útjára a Sony a next-gen konzolját az idei év ünnepi szezonjában.

Hivatalos: megvan a PlayStation 5-show új dátuma

Először egy Twitchen idő előtt felbukkant reklám buktatta le az új dátumot, majd a Sony gyorsan reagált is rá, így már hivatalos: csak pár napot kell aludnunk, hogy végre láthassuk a PS5-re készülő játékokat.

Elhalasztják a csütörtöki PS5-bemutatót

Mégsem tartják meg a magyar idő szerint csütörtök estére tervezett PS5-bemutatót, a Sony az Egyesült Államokban kialakult helyzet miatt döntött úgy, hogy elhalasztják az újgenerációs konzol játékait felvonultató műsort.

Június 4-én PlayStation 5-eseményt tart a Sony

A Sony megerősítette a pletykákat, a jövő hétre valóban betárazott egy PlayStation 5-eseményt, ahol az új konzolra készülő játékok kapják a főszerepet. A műsort további előadások követik majd az elkövetkező időben.

Az új PS4-játékoknak már futnia kell a PS5-ön is

Az Eurogamer birtokába jutott dokumentumok szerint a Sony július közepétől már csak úgy hagyja jóvá a PS4-es játékok megjelenését, hogy azok kompatibilisek az év végén boltokba kerülő PS5-tel is.

PlayStation 5 - valamivel készül a Sony jövő hétre?

Eddig is voltak kósza pletykák, hogy a Sony tervez valamit június elejére a következő generációs konzoljával kapcsolatban, most pedig egyre több bennfentes állítja, hogy jövő héten bemutatkozhatnak a platform next-gen játékai.

Így muzsikál az Unreal Engine 5 a PlayStation 5 alatt

A Summer Game Fest alkalmából bemutatkozott az Epic Games legújabb grafikus motorja, az Unreal Engine 5, ami olyan látványt varázsol elénk, amire egyszerűen nincsenek szavak - ezt látni kell!

PlayStation Studios - Sony-csapatok, gyülekező!

Csigatempóban, de azért adagolja a bejelentéseket a Sony a jövőbeli terveivel kapcsolatban: ma például bemutatkozott a PlayStation Studios márka, aminek a logója minden saját fejlesztésű játékán ott feszít majd.

Nem, nem októberben érkezik a PlayStation 5

Közérdekű közlemény: a nem sokkal ezelőtt felröppent hírekkel ellentétben nem októberben kerül boltokba a PlayStation 5. Legalábbis a Sony szerint hibás az egyik álláshirdetésében felbukkant dátum.