PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.

Jönnek a színes PS5-fedőlapok és -kontrollerek

Hamarosan a galaxis káprázatos színeibe öltöztethetjük a konzolunkat, a Sony ugyanis bemutatta a PlayStation 5 első, önállóan megvásárolható fedőlapjait és a hozzájuk illő DualSense kontrollereket.

Tavasszal rajtolhat a Sony Game Pass-kihívója

Lapértesülések szerint a Sony már nagyban tervezgeti a saját Game Pass-kihívóját, amely magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is. Úgy tudni, az új szolgáltatás tavasszal rajtolhat el.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

Jöhetnek a Sony-féle külső borítások a PS5-höz

Nem véletlenül harcolt foggal-körömmel a Sony azokkal a cégekkel, akik egyedi PlayStation 5-ös borításokat árultak, nemrég ugyanis elfogadták a Sony egyik szabadalmi kérelmét, ami a saját külső borításokra vonatkozik.

A vártnál is rosszabb a helyzet a PS5 gyártósorain

Noha a PlayStation 5 így is hiánycikk, állítólag a gyártósorokon a vártnál is rosszabb a helyzet, így a korábban becsült mennyiségnél kevesebb konzolt tud majd piacra dobni a Sony.

Kratos is focizni készül az új PlayStation-reklámban

Szeretjük a konzolgyártók tévéreklámjait, mert általában kreatív darabokról van szó: a legújabb a PlayStation és a Bajnokok ligája együttműködését ünnepli, természetesen a jól ismert játékhősökkel a főszerepben.

HWSW: Óriásit inflálódott egy év alatt a Black Friday

A fogyasztói társadalom ünnepnapjának közeledtével ismét akciókra lehet számítani többek közt a magyar e-kereskedők körében is, ám az idei Black Friday-akciók még akkorát sem fognak szólni, mint a tavalyiak.

Saját részleget kaptak a Sony PC-s játékai

Mindössze formaságról van szó, jól tükrözi azonban a Sony törekvéseit, hogy a Steamen kiadott játékait már a kétségkívül furcsán csengő PlayStation PC címke alatt fogja össze.

Már több mint 13 millió PlayStation 5 talált gazdára

A Sony bejelentette, hogy mára több mint 13 millió PlayStation 5 talált gazdára. Noha a Microsoft továbbra sem oszt meg eladási számokat, becslések szerint a redmondiak jócskán le vannak maradva.

Itt nézd vissza a szerdai State of Playt!

Ahogy arról múlt héten megemlékeztünk, a mai napon tartja újabb State of Play-eseményét a Sony. Ezúttal a külsős stúdiók játékain lesz a hangsúly, és a beharangozóból már ki is derült, hogy a Little Devil Inside biztosan ott lesz.