PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.

További felvásárlásokat tervez a PlayStation

A Sony Interactive Entertainment jelenlegi elnöke, Jim Ryan az Official PlayStation Podcastnek elárulta, a Bungie és a Haven felvásárlása után sem állnak meg, és további stúdiók felvásárlására készülnek.

Leépítések a PlayStation amerikai csapatánál

Durván kilencven munkatársától vált meg a Sony amerikai részlege a minap; a hirtelen jött leépítés olyan kollégákat érintett, akik a hagyományos bolti értékesítéshez kötődő feladatot láttak el.

Már nagyban dolgozik a Sony a PS3-emuláción?

Sokak számára volt fájó pont a megújult PlayStation Plus bemutatásakor, hogy a PS3-as klasszikusokat csak streamelve érhetik el az előfizetők. A pletykák szerint azonban a Sony már dolgozik a tényleges PS3-emuláción is.

Bemutatkozott a megújult PlayStation Plus

A várakozásoknak megfelelően az imént bemutatkozott a megújult PlayStation Plus, amely már egy szolgáltatásban egyesíti az eredeti PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit - már ahol az utóbbi elérhető.

Leleplezésre vár a Sony Game Pass-kihívója

Régóta jár a szóbeszéd, miszerint a Sony arra készül, hogy egy saját előfizetéses játékkönyvtárral kontrázzon rá az Xbox Game Passre. A pletykák szerint a Spartacus kódnéven futó programot akár már a jövő héten is bemutathatják.

Hamarosan VRR-támogatást kap a PlayStation 5

A mai napon szoftverfrissítést kapott a PlayStation 4 és a PlayStation 5. A kisebb finomhangolások mellett azonban fontosabb hír, hogy a Sony megerősítette, a PS5-tulajok hamarosan megkapják a VRR-támogatást.

A Sony és a Nintendo is szakít Oroszországgal

A játékvilág legnagyobb szereplői sorra állnak ki Ukrajna mellett, köztük a két nagy japán konzolgyártó, a Sony és a Nintendo is. Mindkét vállalat felfüggesztette a hardver- és szoftverforgalmazást Oroszországban.

Itt nézd vissza a State of Playt!

Magyar idő szerint este 11 órakor tartja a Sony a következő State of Playt, ahol nagyjából húszpercnyi bemutatóra számíthatunk. A középpontban a japán kiadók keze alatt készülő játékok lesznek.

Frissítve: Hamarosan jön az új State of Play

A Game Reactor több egymástól független forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy valószínűleg a hónap végéig bezárólag befut a Sony következő State of Play-eseménye, ahol rengeteg újdonságról hullhat le a lepel.

Csak jövőre jelenik meg a PS VR2?

Múlt héten kiderült, hogyan fest majd a PlayStation VR következő változata, amely kapcsán sokáig úgy hittük, hogy még idén év végén boltokba kerülhet. Egy új szivárgás szerint erre nem fog sor kerülni.