PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.
Típus:

PlayStation 5 - tekintsük át a specifikációt!

Lezajlott a Sony bemutatója, melyben részletesen ismertették az idén érkező PS5 technikai felépítését. Mark Cerny, a PlayStation 5 vezető mérnöke leplezte le a konzolt és annak minden technikai ismérvét.

Itt nézd vissza a PlayStation 5-bemutatót!

Magyar idő szerint 17 órakor felgördül a függöny, és a Sony a világ szeme elé tárja a legújabb PlayStationt. A technikai bemutatón részleteiben ismerkedhetünk meg az újgenerációs konzollal.

Holnapra új PlayStation 5-részleteket ígér a Sony

Habár a GDC-t lefújták, így is beesett, és várhatóan még be is esik néhány nagyobb bejelentés a héten. Nem sokkal azután, hogy közelebbről is megismerhettük az Xbox Series X hardverét, a PlayStation 5 borítása alá is beleshetünk!

A GDC-t is kihagyja a Sony

A Game Developers Conference lesz az idei év első fontosabb videojátékos eseménye. Habár a konferenciát megtartják, a koronavírus itt is érezteti a hatását, már a Sony és az Oculus is lemondta a részvételét.

Új VR-kontrollert szabadalmaztatott a Sony

Úgy tűnik, a Sony sem erőltetné a végtelenségig a PlayStation Move használatát a PlayStation-hívő VR-játékosok számára, az egyik szabadalma már egy sokkal korszerűbb VR-kontrollerről árulkodik.

A Sony a PlayStation 5 árával küzd

A Bloomberg értesülései szerint a Sonynak meggyűlt a baja az új konzolgenerációjuk árával. A drága alkatrészekből gyártott eszközöket ugyanis nagy veszteség árán tudnák olcsóbban adni, a magas ár azonban vásárlókba kerülhet.

A Sony fellőtte a PlayStation 5 hivatalos weboldalát

Úgy tűnik, hogy nincs már túl messze a Sony következő generációs konzoljának hivatalos leleplezése, a japán vállalat ugyanis tegnap este élesítette a PlayStation 5 weboldalát. Sajnos az ott található információk elég szűkösek.

A koronavírus miatt elmarad a Taipei Game Show

Eredetileg a jövő héten rajtolt volna el az idei The Taipei Game Show, de a szervezők úgy döntöttek, hogy a koronavírus miatt inkább nem kockáztatják meg, hogy ennyi embert összeeresszenek.

A Sony megerősítette, nem lesz ott az idei E3-on

Igaznak bizonyultak a múlt heti pletykák, a Sony ugyanis tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a tavalyi után az idei E3-tól is távol maradnak. A kiadott közleményük szerint más utat választanak a PS5 bemutatásához.

E3 2020: A Sony idén is kihagyja az expót?

A Video Games Chronicle készített egy elemzést, amiben részben arra keresik a választ a szerkesztők, hogy mikor is mutatkozhat be hivatalosan a PlayStation 5. Nagyon úgy néz ki, hogy nem az E3-on.