PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.
Típus:

Hivatalos: megvan a PlayStation 5-show új dátuma

Először egy Twitchen idő előtt felbukkant reklám buktatta le az új dátumot, majd a Sony gyorsan reagált is rá, így már hivatalos: csak pár napot kell aludnunk, hogy végre láthassuk a PS5-re készülő játékokat.

Elhalasztják a csütörtöki PS5-bemutatót

Mégsem tartják meg a magyar idő szerint csütörtök estére tervezett PS5-bemutatót, a Sony az Egyesült Államokban kialakult helyzet miatt döntött úgy, hogy elhalasztják az újgenerációs konzol játékait felvonultató műsort.

Június 4-én PlayStation 5-eseményt tart a Sony

A Sony megerősítette a pletykákat, a jövő hétre valóban betárazott egy PlayStation 5-eseményt, ahol az új konzolra készülő játékok kapják a főszerepet. A műsort további előadások követik majd az elkövetkező időben.

Az új PS4-játékoknak már futnia kell a PS5-ön is

Az Eurogamer birtokába jutott dokumentumok szerint a Sony július közepétől már csak úgy hagyja jóvá a PS4-es játékok megjelenését, hogy azok kompatibilisek az év végén boltokba kerülő PS5-tel is.

PlayStation 5 - valamivel készül a Sony jövő hétre?

Eddig is voltak kósza pletykák, hogy a Sony tervez valamit június elejére a következő generációs konzoljával kapcsolatban, most pedig egyre több bennfentes állítja, hogy jövő héten bemutatkozhatnak a platform next-gen játékai.

Így muzsikál az Unreal Engine 5 a PlayStation 5 alatt

A Summer Game Fest alkalmából bemutatkozott az Epic Games legújabb grafikus motorja, az Unreal Engine 5, ami olyan látványt varázsol elénk, amire egyszerűen nincsenek szavak - ezt látni kell!

PlayStation Studios - Sony-csapatok, gyülekező!

Csigatempóban, de azért adagolja a bejelentéseket a Sony a jövőbeli terveivel kapcsolatban: ma például bemutatkozott a PlayStation Studios márka, aminek a logója minden saját fejlesztésű játékán ott feszít majd.

Nem, nem októberben érkezik a PlayStation 5

Közérdekű közlemény: a nem sokkal ezelőtt felröppent hírekkel ellentétben nem októberben kerül boltokba a PlayStation 5. Legalábbis a Sony szerint hibás az egyik álláshirdetésében felbukkant dátum.

Valve Index-szerű VR-kontrolleren dolgozik a Sony?

Egy most megjelent videó arra enged következtetni, hogy a japán cég nagyon szeretné, ha a PlayStation VR 2 irányítója - a Valve Index kontrollereihez hasonlóan - le tudná követni a játékos ujjainak mozgását.

Egyre valószínűbb a PS5 májusi bemutatkozása

Korábban is hallhattunk már pletykákat arról, hogy a Sony májusban tervezi leleplezni az új generációs konzolját, most azonban újabb árulkodó kép került elő, ami ezt a teóriát erősíti tovább.