Disco Elysium PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A klasszikus Infinity Engine hajtotta szerepjátékok ihlették a ZA/UM fejlesztését.
1708081243

Törölte a Disco Elysium folytatását a fejlesztő

Áll a bál a ZA/UM csapata körül, olyan rossz a helyzet, hogy 24 alkalmazottat fenyeget az elbocsátás veszélye. A fejlesztő emellett leállította a Disco Elysium kiegészítőjének és folytatásának munkálatait is.
1699110000

Itt a legújabb Humble Bundle

A jótékonysági játékáruház legújabb csomagja hét indie gyöngyszemet ad pofátlanul alacsony áron, ráadásul az elérhető címek igencsak széles spektrumot fednek le.
1697043862

Hivatalosan is befutottak a PlayStation Plus októberi címei

Bár korábban már egy szivárogtató nyilvánosságra hozta a PlayStation Plus és a PlayStation Plus Premium játékainak egy részét, a Sony most hivatalosan is bejelentette a teljes listát.
1696849697

A PlayStation Plus Extra októberi felhozatala is kiszivárgott

Billbil-kun gyakorlatilag óramű pontossággal, minden hónappal napokkal a bejelentés előtt szivárogtatja a PlayStation Plus csomagjaiba kerülő játékokat. A PS Plus Extra előfizetői ezúttal hét újabb játéknak örülhetnek.
1679209221

Kollázsmóddal bővült a Disco Elysium

Egy régóta várt lehetőséget adtak a kezünkbe a Disco Elysium fejlesztői, nevezetesen megérkezett a kollázsmód egy ingyenes frissítés keretében. Így már egyedi beállított képeket is készíthetünk a szerepjátékban.
1678878000

Lezárult a kirúgott Disco Elysium-fejlesztők és a ZA/UM pere

A Disco Elysium kirúgott fejlesztői pénzügyi csalással és tisztességtelen elbocsátással vádolták a stúdiót, az ügyet pedig jogi útra terelték. A perek mára megoldódtak, a nyertes pedig abszolút egyértelmű.
1668444550

A ZA/UM tulajdonosai reagáltak a kirúgott alkalmazottak vádjaira

Miután a Disco Elysium kirúgott fejlesztői pénzügyi csalással vádolták a ZA/UM új tulajdonosait, a vállalat képviselői is megszólaltak az egyre csúfabb üggyel kapcsolatban.
1668085200

A kirúgott fejlesztők pénzügyi csalással vádolják a ZA/UM új tulajdonosait

Egyre csúnyább a Disco Elysium kirúgott fejlesztőinek az ügye. A játék egykori direktora és annak művészi vezetője egy nyílt levélben igen komoly vádakat emeltek a ZA/UM újdonsült tulajdonosai ellen.
1664863200

Kirúgtak három kulcsfigurát a Disco Elysium csapatából

Habár a ZA/UM csapatánál már javában készül a Disco Elysium második része, úgy néz ki, hogy a folytatás az előző rész írója, játéktervezője és művészi vezetője nélkül készülhet csak el.
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.