Disco Elysium PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A klasszikus Infinity Engine hajtotta szerepjátékok ihlették a ZA/UM fejlesztését.
Típus:

Mégis megjelent Ausztráliában az új Disco Elysium

Habár az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hatóság azon volt, hogy a Disco Elysium: The Final Cutot betiltsa az országban, végül csak megjelent digitálisan, azután pedig beadták a derekukat, és a boltokban is kapható lett az RPG.

Disco Elysium - The Final Cut teszt

Másfél évvel a Disco Elysium rajtja után, a továbbcsiszolt verzió érkezésével egy remek apropót kaptunk ahhoz, hogy újból ellátogassunk Revacholba, és ismét rájöjjünk: az észtek bizony játéktörténeti mérföldkövet hoztak össze.

Launch traileren a Disco Elysium: The Final Cut

Az ígéreteknek megfelelően tegnap végre befutott a Disco Elysium bővített kiadása, a The Final Cut PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Google Stadiára. Ennek örömére a ZA/UM most egy új launch trailert is kiadott a játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű megjelenési listával fordulunk rá az áprilisra és a húsvétra, szinte minden platformra érkezik majd valamilyen finomság a következő napokban. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Ausztráliában nem jelenik meg az új Disco Elysium

A vasszigoráról híres ausztrál korhatár-besorolás ismét lecsapott: ezúttal a hamarosan debütáló Disco Elysium: The Final Cut lett az áldozat, ami ennek következtében nem is jelenhet meg az országban.

Dátumot kapott a Disco Elysium: The Final Cut

Eddig is tudtuk, hogy valamikor márciusban érkezik a Disco Elysium: The Final Cut, nemrég azonban pontos megjelenési dátumot kapott a szerepjáték. Már két hetet sem kell várnunk, hogy lecsaphassunk a bővített kiadásra.

Disco Elysium - mit tartogat a The Final Cut?

A Disco Elysiumért felelős ZA/UM korábban már elárulta, hogy idén elhozzák a bizarr szerepjátékuk konzolokra is megjelenő bővített kiadását, most pedig azt is megtudhattuk, hogy mit kapunk majd a pénzünkért.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Tévésorozatot kap a Disco Elysium

A Disco Elysium váratlan sikert aratott a tavalyi megjelenése után, a PC mellett úton van a többi játékplatformra is. A diadalmenetet máshol is folytatni kívánja, méghozzá tévésorozatként.

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.