Godfall PC, PS5

Az egyik első PS5-játék a Godfall.
1649052120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Teljes gőzzel ráfeküdtünk az áprilisra, és amíg a tavasz is összeszedi magát, nézzük meg, hogy milyen játékokkal és filmekkel fogunk találkozni a következő napokban! A szokott módon listába szedtük a heti premiereket.
1648809463

Játékmenet-bemutatón a Godfall: Ultimate Edition

Jövő héten mutatkozik be a Godfall minden eddigi tartalommal megtömött Ultimate-kiadása, ami ezúttal már Steamen és Xbox-konzolokon is elérhető lesz. A hajtás után megleshetitek, hogyan is fut a játék Xbox Series X-en.
1647889200

Godfall - áprilistól Xboxon is

Hamarosan véget és a Godfall PlayStation- és Epic-exkluzivitása, így végre új platformokra is ellátogathat a Counterplay Games looter-slashere. A Godfall: Ultimate Edition minden eddigi extrát és kiegészítőt tartalmaz majd.
1647630000

Fontos frissítéseket ígér a Godfall új update-je

A Counterplay Games úgy véli, a Godfall következő, Exalted címre keresztelt update-je a megjelenés óta való támogatás betetőzése lesz, olyan újdonságokkal, amit a játékosok régóta kértek már.
1643886036

Új kooperatív játékon dolgoznak a Godfall fejlesztői

A Godfallt fejlesztő Counterplay Games honlapján felbukkant egy új álláshirdetés, ami szerint egy be nem jelentett, kooperatív, fantasy shooter játékhoz keresnek új kollégát, nevezetesen egy producert.
1639069200

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Ezen a héten is óramű pontossággal érkeztek az Epic Games Store legfrissebb ingyenes játékai. Kifejezetten ütős a mostani felhozatal, a jövő héten pedig kezdetét veszi a nagy karácsonyi ajándékzuhatag.
1638471600

Tölthetőek az Epic Games Store e heti ajándékai

Már lehet számolni a napokat a Jézuska érkezésééig, de az Epic Games Store addig sem hagy fel a szokásos heti ajándékaival. Már be is zsebelhetjük az ügyeletes két játékot.
1638381600

Íme, a PlayStation Plus decemberi felhozatala

Ismét három játékkal ajándékozza meg a PlayStation Plus előfizetőit a Sony. Csili-vili páncélú harcosok, jóval komorabb hangulatú páncélburkok és komolytalan LEGO-gonosztevők várnak decemberben.
1637764817

Ez lesz a decemberi PlayStation Plus-felhozatal?

Ahogy azt már megszokhattuk, a Dealabs csapata ismét idő előtt leleplezte a PlayStation Plus aktuális felhozatalát, ami ezúttal három játékot tartalmaz majd. Ezekből egy érkezik PlayStation 5-re, a másik kettő pedig PlayStation 4-re.
1628661600

PlayStation 4-re is megérkezett a Godfall

Az ígéreteknek megfelelően tegnap a Sony előző generációs konzoljára is befutott a Godfall, és ezzel együtt megjelent a looter-slasher első nagyobb DLC-je is, a Fire & Darkness, ami mind PS4-en, mind PS5-ön elérhetővé vált.